Connect with us

Clubs

Un club històric, també recreatiu i poliesportiu

 Centre Atlètic Laietània

A tan sols cinc minuts del centre de Mataró trobem un club esportiu ple d’història i un futur esplèndid gràcies a l’alt nivell de les seves instal·lacions, escoles i serveis

Molt poques entitats esportives del Maresme, i fins i tot d’arreu de  Catalunya, poden presumir de complir 92 anys de vida fomentant l’esport i els seus valors. El Centre Atlètic Laietània, si bé va néixer al 1925 com un club d’atletisme, s’ha anat convertint amb el pas dels anys, i gràcies a la construcció de les actuals instal·lacions el 1975, també en un centre poliesportiu, recreatiu, lúdic i social, atenent els gustos i necessitats dels seus gairebé 2.000 socis.

És un dels clubs esportius més emblemàtics i espectaculars de Catalunya, per història i instal·lacions, sis hectàrees en plena natura

Així ho acredita i demostra la seva escola de tennis, formada per prop de 100 nens, dels quals una cinquantena estan federats, així com el potent equip de triatló format per deu atletes. L’escola d’atletisme, tot un referent d’aquest esport en l’àmbit català i estatal, segueix mantenint intacte el seu prestigi, nivell formatiu i competitiu. Amb més de 250 llicències, el club compta amb 85 atletes i una potent escola de 150 nens. Tot ells entrenen en les instal·lacions d’atletisme de l’Estadi Municipal de Mataró.

Sis hectàrees de pura naturalesa.

Situat a la Urbanització de la Cornisa, a tocar de Can Bruguera, i a tan sols cinc minuts de Mataró, el centre pot presumir d’oferir als seus socis un entorn únic i privilegiat: sis hectàrees (60.000 metres quadrats) de plena naturalesa i boscos, allunyats de la contaminació i la bullícia urbana, marc idoni per a la pràctica esportiva i per gaudir de les moltes i nombroses activitats que ofereix el Laietània.

La seva escola d’atletisme, tot un referent, segueix mantenint intacte el seu prestigi, nivell formatiu i competitiu

Segurament estem parlant d’un dels clubs esportius més emblemàtics i espectaculars de Catalunya, per història i instal·lacions. Un club que, a més, sempre ha sabut adaptar-se als temps, satisfent els seus socis en les seves demandes i suggeriments.


 


 7 PISTES DE PÀDEL

Aquest mes de juliol, per exemple, s’inauguraran tres pistes de pàdel d’última generació, que se sumaran a les quatre ja existents, per la qual cosa el centre tindrà la capacitat suficient per cobrir la demanda d’aquest esport que s’ha posat de moda. El club podrà atendre als seus socis i, si fos necessari, organitzar tornejos de tota índole. De fet, s’engegarà una escola de pàdel.

La part social i lúdica, i molt més en període estival, està absolutament coberta amb les tres piscines exteriors i una interior. Aquesta última  permet durant tot l’any fer cursos de natació i practicar aquest esport. A més, hi ha un jacuzzi, sauna seca i sauna humida. En les piscines exteriors els socis compten amb bar i restaurant per fer més plaents els dies.

També compta amb una gran escola de tennis amb 100 nens i en tindrà una de pàdel després de la inauguració de tres noves pistes

L’ampli gimnàs, on es gaudeix d’unes vistes espectaculars i llum natural, està preparat amb màquines de qualitat per fer musculació. També hi ha servei de classes dirigides.

Gràcies a les excel·lents instal·lacions i ubicació, cada estiu el centre s’ha convertit en el lloc ideal per dur a terme campus. Aquesta temporada, una vegada més, s’ha penjat el cartell de “ple”, amb 225 nens que gaudiran durant aquestes setmanes tant del tennis com de la resta d’activitats poliesportives.

En definitiva, el Centre Atlètic Laietània és un club familiar, però alhora capacitat i preparat per cobrir les necessitats de tot aquell que desitgi fer esport envoltat de naturalesa. Un entorn meravellós.


JUNTA DIRECTIVA

President: Jordi Arderiu Marsol

Secretari: Ricardo Álvarez Mera

Vice-President: Rubén Vives Badenas

Tresorer: Miquel Gilabert Lloveras

Vocals:

Josep Roca Trescents

Miquel Just Linares

Javier Guijo

Anna Diu Del Toro

Mercè Calpe Duran

Josep Joan Herráiz Martínez

Berta Losada González


CENTRE ATLÈTIC LAIETÀNIA

Torrent de la Llebreta, 27 · Veïnat de Valldeix – Urb.La Cornisa · 08304 Mataró

CONTACTE

E-mail: laietania@laietania.cat · www.laietania.cat

Restaurant : 93 755 04 60 · Club. 93 796 1282 · Consergeria de Tennis: 93 790 47 40 · Piscina Climatitzada: 638 04 24 70

Horari secretaria: de 10 a 13h i de 16h a 20h

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs