Connect with us

Clubs

CLUB PATÍ MALGRAT

El premi a 40 anys d’excel·lència

El passat 3 d’octubre, és a dir, en el transcurs de la temporada 2019-2020, el Club Patí Malgrat va complir oficialment 40 anys de vida. Enrere queden records en blanc i negre dels seus primers passos en el Col·legi Sant Pere Chanel amb dos equips alevins, un benjamí i un altre juvenil. Trenta-vuit nois que van ser els pioners de l’hoquei patins a Malgrat de Mar, que llavors tenia el local social a La Barretina, sota la presidència del senyor Grau i amb 64 socis. Diuen les cròniques de l’època que el club rebia una subvenció de 40.000 pessetes anuals (240 euros al canvi) per part de l’Ajuntament.

Ha plogut molt des de llavors, però la passió per aquest esport s’ha mantingut intacta i gràcies a això poden presumir de ser un dels clubs més antics del Maresme. En l’actualitat, el club està format per set equips masculins (veterans, sènior, juvenil, infantil, aleví i dos prebenjamins) i dos femenins (sènior i FEM17). A més, compta amb una important escoleta.
L’hoquei de Malgrat sempre ha hagut de competir amb la puixança de la veïna Tordera, que tradicionalment sempre ha tingut equips en les millors categories.

Pàgina dedicada al club al 1981

Aquesta temporada, i coincidint amb els seus 40 anys d’existència, el Club Patí Malgrat ha aconseguit el seu major èxit com a entitat. L’equip sènior ha aconseguit ascendir a 1a Catalana, la categoria de plata de l’hoquei català: “Ha estat el nostre millor regal d’aniversari”, afirma amb entusiasme Juan León Gómez, president de l’entitat des de juliol de 2019.

L’ascens ha estat administratiu, ja que a causa de la crisi sanitària provocada pel COVID-19, la Federació Catalana de Patinatge (FCP) va decidir donar per conclosa la competició en el moment en què el líder era el CP Malgrat, 3 punts per sobre del Mataró B.
El president admet que aquest salt qualitatiu del primer equip, entre moltes altres coses, es deu a l’arribada d’un jugador de l’OK Lliga com ha estat Manel García, natural de Malgrat, que ha volgut acabar la seva carrera esportiva a casa. El seu fitxatge va actuar com un imant i altres jugadors de gran nivell també es van sumar al projecte: “No volem quedar-nos aquí. El nostre objectiu és, sense descurar el nostre treball formatiu, que és el ‘pal de paller’ del club, continuar pujant de categories. Hi ha potencial perquè sigui així”.


LA PLANTILLA DE L’ASCENS

GERMÁN PORRAS BONILLA  (porter)

SERGI MARTÍNEZ PAREDES (porter)

JORDI DORADO PARRELL (porter)

ADRIÀ MARTOS SAIZ

ALEIX RIBOT ARGES

ELOI LLINAS BOU

MANEL GARCIA ROMAGUERA

SERGI PARRA BARNES

JOAN LLOPART PIÑOL

ANIOL SALMERÓN MIR

ROGER VERGÉS GARCIA
Entrenador

JOAN CASTAÑÉ IZQUIERDO
Delegat

JOAN RIBOT FENOLL
·
PAVELLÓ MUNICIPAL
AVINGUDA TARRAGONA, S/N
08380 MALGRAT DE MAR

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs