Connect with us

Clubs

El CV Tiana es consolida com un gran club

CV Tiana

L’entitat tianenca, prop de fer 25 anys de vida, gestiona vuit equips i gairebé 100 llicències

El Club Voleibol Tiana és una entitat que es va constituir el 19 setembre de 1995. Després de gairebé 25 anys d’història i de ser un dels clubs més importants i actius del voleibol català, arriba al 2020 amb 8 equips: 5 en competició federada, un en lliga escolar  i un altre que vol federar. L’actual junta directiva, presidida per Pep Urrutia, va agafar les regnes del club ara fa dos anys per intentar consolidar aquest esport al Maresme.

Els equips inscrits a la Federació Catalana de Voleibol són un sènior masculí, que milita a segona divisió; el sènior femení, de quarta divisió i el juvenil i el cadet femení que juguen a tercera divisió. A més, gràcies al conveni amb el SD Espanyol, també porten la gestió d’un tercera juvenil femení. Un altre equip sènior masculí i dos de base, categoria aleví i infantil, completen les plantilles del club. L’entitat maresmenca compta ara mateix amb un total de 82 esportistes amb llicència.

CV Tiana

Va tancar l’any 2019 organitzant la segona edició del ‘Voleiday’ amb la presència de l’alcaldessa de Tiana i la presidenta de la FCVb, Maribel Zamora

El conveni de col·laboració entre el club del maresme i el SD Espanyol es va signar el 8 de maig de 2018 amb l’objectiu de desenvolupar i promoure conjuntament programes de promoció del voleibol i poder tenir equips complets en el que es coneix federativament com a ‘tira’, i tenir equips a les categories juvenil i cadet, garantint així una línia de continuïtat en la formació dels esportistes.

La majoria dels jugadors del Club Voleibol Tiana són del mateix municipi, localització on se centra l’entitat per a la captació de nous jugadors i jugadores. La temporada 2018/2019 es va iniciar amb aquesta finalitat de captació el voleibol a les escoles del municipi. Una gestió que ha permès completar la línia d’equips des d’alevins fins a sèniors.

L’objectiu del club ara mateix és consolidar aquesta línia de continuïtat dels darrers anys, amb una feina que ha obtingut recompensa, no només amb el creixement del club, sinó també amb el reconeixement institucional a través del premi ‘a la millor organització esportiva del municipi de Tiana’ atorgat el 2018.

A part de totes les activitats de promoció que fan a les escoles i a través d’altres esdeveniments, com campus, tornejos i altres, destaca la jornada del ‘Voleiday’, que enguany ha arribat a la segona edició. El ‘Voleiday’ Tiana té com a finalitat celebrar un dia complet i festiu de voleibol en què participaran tots els equips i categories del club tant en l’àmbit escolar com federat, per donar a conèixer el club i apropar el voleibol al municipi. També té el propòsit de fer activitats obertes al públic sobre promoció de la salut i també, el propòsit d’oferir un espai, més tècnic, per compartir coneixements amb entrenadors. Una activitat que és reconeguda per l’escola d’entrenadors de la Federació Catalana de Voleibol.

Enguany, el ‘Voleiday’ va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs