Connect with us

Futbol

El futbol i el futbol sala a Sant Cebrià de Vallalta

Sant Cebrià de Vallalta, com a municipi, ha fet en els últims anys una gran aposta i esforç per modernitzar i condicionar les seves instal·lacions esportives. L’històric camp de futbol de terra es va convertir abans de la pandèmia en un dels millors recintes de gespa artificial de la comarca. Una transformació que va estar acompanyada de nous vestidors, accessos i places de pàrquing.

Fins a l’any passat tots dos esports estaven sota el mateix club: ara cadascun tindrà el seu propi projecte esportiu

Els grans beneficiaris han estat les entitats del municipi i els seus habitants. De forma molt particular el seu club de futbol, que aquesta temporada ha experimentat una important novetat: el futbol sala i el futbol tradicional ja no estan funcionant sota el mateix paraigua i ara són dos clubs diferents, d’una banda, el Club Futbol Sant Cebrià 2019 i per un altre, el Club Futbol Sala Sant Cebrià de Vallalta. Josep Maria Pla és el president del primer i Jaume Boix és el president del segon.

L’equip sènior de futbol marxa primer al grup 5è de la Quarta Catalana on només ha cedit un empat

L’entitat presidida per Jaume Boix ha experimentat un descens d’equips i aquesta temporada comptarà amb dotze jugadors en el sènior, que disputarà la Lliga de Segona Catalana Grup 1 de Barcelona en el Pavelló Municipal. A partir d’ara l’objectiu de l’entitat serà recuperar els equips formatius, començant per prebenjamins.

L’equip de futbol, per part seva, ha començat la temporada amb més energia i empenta que mai. L’estiu passat el Camp Municipal va viure el primer derbi de la Vallalta per primera vegada en 23 anys, un duel amb el Sant Pol de Mar que es van emportar els visitants. Igualment va organitzar la primera edició del ‘Torneig Vila de Sant Cebrià’ en categoria prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.

Primer equip de futbol sala que juga la Lliga de Segona Catalana Grup 1 de Barcelona

Sota l’etiqueta #Som Muralla, el club vol aconseguir que els nens i joves del poble, i els qui venen d’altres municipis veïns s’identifiquin amb els valors del club: “A més de l’Escoleta, aquesta temporada comptem amb sis equips diferents, unes setanta llicències”. El CF Sant Cebrià de Vallalta 2019 el formen un prebenjamí, un benjamí, dos alevins, un infantil i el sènior que juga a Quarta Catalana. Diu Josep Maria Pla que “el nostre primer equip té molt bona pinta enguany i no descartem pujar de categoria”.

Una prova més de l’aposta que l’entitat està fent per la formació és la creació de l’àrea d’entrenament específic per a porters. El president del club es proposa diversos reptes de cara al futur imminent: “Tenim alguna nena a l’Escola i ens agradaria molt aviat poder tenir un equip femení. Ara hem incorporat l’equip de futbol adaptat, un fet que ens fa una gran il·lusió, i farem tot el possible per comptar amb un equip cadet i un altre juvenil a partir de la pròxima temporada”.

El futbol, gràcies també a les noves instal·lacions, ja té una escoleta, sis equips i amb projecció de créixer

Josep Maria Pla es felicita de “poder entrenar i jugar en unes instal·lacions espectaculars, que és un dels ‘plusos’ que com a club podem oferir als nostres jugadors”. Efectivament, unes instal·lacions triades pel futbolista professional de l’Espanyol, Sergi Gómez, per a fer els seus campus de Nadal, Setmana Santa i estiu. Sant Cebrià de Vallalta ha fet un salt de qualitat.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Futbol