Connect with us

Decathlon

Els pares també tornem al col·le !

Priscila del Caño és mare de dos fills, esportista habitual i venedora de la secció de Gym Pilates, Ioga i Dansa de Decathlon Mataró. Ningú millor que ella per aconsellar-nos com afrontar el retorn al col·legi i els entrenaments dels nostres fills durant aquest mes de setembre

Qui és la Priscila?

Sòc una apassionada dels esports, en especial de la natació i de la dansa, mare de 2 fills, l’Emma de 4 anys i l’Edgar de 2. Des de fa dos anys treballo a Decathlon Mataró a la secció de Gym-Pilates, Ioga i Dansa, combinant el que més m’agrada: l’esport i l’atenció al client.

I els teus fills, també són apassionats de l’esport?

l’Edgar encara ho ha de descubrir, però l’Emma, la gran, és una tot terreny.  Ara mateix fa dansa creativa i natació, tot i que el curs passat va fer també esports a l’escola (futbol, bàsquet…). De moment, però, aquests dos esports ja li ocupen tres tardes a la setmana i volem que ho gaudeixi.

Perquè escollir Decathlon per al material esportiu dels teus fills?

Perquè és el material que jo faig servir i no hi ha res millor que conèixer de primera mà el que estan fent servir ells. I perque sé que aquest material està fet per uns professionals que estudien i tenen cura de factors molt importants: ergonomia, nivell d’intensitat, ús, etc… I això, sobretot per als més petits, que estan en un creixement constant, és molt però molt important. I si ja li sumes que tot està produit tenint cura de que tingui el mínim impacte possible en el nostre medi natural, no tinc cap dubte que sé que estic escollint bé.

Quins productes creus indispensables o recomanaries a les familíes per als seus fills?

Per als més petits de la casa, com l’Edgar, és al·lucinant els productes que van innovant. El calçat, per exemple, té la forma perfecte per al moviment del seu peu, per acompanyar-lo en cada trepitjada i que cap articulació del seu cos faci un moviment antinatural.

“És tan important treballar amb material que està tan ben dissenyat i preparat, com saber que darrere hi ha un equip que no deixa de millorar els productes, sempre pensant en les  necessitats dels nostres petits esportistes”

Hi ha on escollir…

Ja ho crec! Ara tenim jaquetes amb cremalleres que els hi faciliten l’autonomia, perquè comencin a aprendre a pujar i baixar sols les cremalleres o pantalons amb reforç als genolls per tot el que fan a terra i a psicomotricitat. Això no ho trobes en lloc!!

I per als més grans?

Podem trobar un munt de possibilitats! Els que comencen la seva aventura en els esports o els que segueixen uns anys més, poder escollir entre productes  d’iniciació, perfeccionament o expert, et dona una ranquil·litat increïble a l’hora d’escollir bé.

Perquè al setembre no nomès tornen al col·le…

No, també tornen a l’esport i als entrenaments! Amb la il·lusió de retrobar-se amb els companys i amics d’equip, de començar la temporada. Per això creiem que és tan important treballar amb material que està tan ben dissenyat i preparat, el saber que darrere hi ha un equip que no deixa de millorar els productes sempre pensant en les necessitats dels nostres petits esportistes. I el fet que a la botiga trobis persones que són practicants d’aquests esports i pares i mares que sabem el que es necessita.

I ara arriba el moment d’equipar-se per aquest nou curs…

I tot els hi ha quedat petit! Per això, trobar aquesta relació qualitat/preu en tot el tèxtil és indispensable! A més, ja sabem el que cuiden la roba o el calçat a l’escola… I de veritat que trobar roba còmoda a un preu sùper baix o un calçat que a més ho aguanti tot, és essencial. Per altra banda, tenim el servei de personalització per poder posar el seu nom a tot el material. Ja estic desitjant que ens arribin les motxilles per a  l’escola per posar-hi el el seu nom!

I tú? com a mare, també tornes al col·le?

Tots els pares tornem alcol·le! (riu). Sí, i amb moltes ganes! Al final la tornada a l’escola i a l’esport per ells és rutina, estabilitat i descobriments constants. A les vacances estan bé, però és molt de temps sense aquesta estimulació. I a mi em passa igual. Tornar al col-le representa trobar aquest temps per a mi per poder anar a fer esport mentre ells són a l’escola.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Decathlon