Connect with us

Decathlon

Tornada a l’esport

Vine a la nostra botiga Decathlon Mataró o visita’ns a decathlon.comunitat.es i intercanvia amb els nostres experts sobre qualsevol dubte o comentari que tinguis!

Del 14 al 26 d’octubre torna Decathlon Ocasión, el moment ideal per vendre i renovar el teu material esportiu

Per fi han arribat les tardes d’entrenament , l’emoció de viure l’esport de la manera més intensa…

Molts inicien una aventura nova amb un nou esport, altres tornen a començar la temporada i alguns tan sols volen mantenir-se en forma després de l’estiu…

A tots, els volem acompanyar en aquesta aventura de la millor manera que sabem, des de la nostra experiència esportiva.

La tornada a l’esport per als adults no és només per mantenir-se en forma, és el moment per dedicar-se a un mateix, sentir-se bé, treure tot l’estrès que pot causar el dia a dia i, juntament amb una bona alimentació, mantenir una vida saludable. Tot això ens fa estar encara més actius per arribar a tot.

Decathlon Ocasión

Vine a la nostra botiga Decathlon Mataró o visita’ns a decathlon.comunitat.es intercanvia amb els nostres experts sobre qualsevol dubte o comentari que tinguis!

Cada vegada més gent tendeix a practicar més esport amb una clara tendència a una vida més saludable. Això fa que es creïn més varietats de pràctica esportiva i això a Decathlon ho gaudim molt ja que ens fa treballar i innovar amb diferents productes i esports, apostant per la tecnicitat a un preu molt assequible i adaptant cada producte al nivell de pràctica.

Ara ja no hi ha excuses, perquè a més de tot el material ja podeu trobar els packs per iniciar-vos o continuar en el vostre esport preferit: pilates, musculació, futbol, pàdel, running, natació i també per als que gaudiu a la muntanya! I sobretot, en tots aquests esports amb la seva corresponent gamma adaptada a tots els sexes.

Ara, a més, del 14 al 26 d’Octubre, torna Decathlon Ocasión, el moment ideal per vendre i renovar el teu material esportiu.

Trobareu la Carpa, com sempre a la vostra botiga d’esports a Mataró, amb molt material d’ocasió que us ajudarà amb aquesta tornada a l’esport!

Els dies 10, 11 i 12 podreu venir a fer el dipòsit del que vulgueu vendre i a partir del 14 ja començarem amb la compra-venda de tot el material! Una altra bona excusa per renovar el teu material esportiu!

I per si encara no us heu decidit, us deixem amb alguns de molts beneficis que té l’esport a qualsevol edat: millora la forma i resistència física, regula les xifres de pressió arterial, incrementa o manté la densitat òssia, millora la resistència a la insulina, ajuda a mantenir el pes corporal, augmenta el to i la força muscular i millora la flexibilitat i la mobilitat de les articulacions.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Decathlon