Connect with us

Ajuntaments

Èxit rotund de l’espectacular Ulisses Atac i Ulisses Kids

A l'Ulisses Kids, tots els participants guanyen i tots tenen premi

El 19 d’octubre és van poder celebrar les curses Ulisses Atac i Ulisses Kids que s’havien anul·lat per causes meteorològiques en el cap de setmana del festival l’Ulisses fest de Premià de Dalt

La prova esportiva estava emmarcada dins del festival de referència del Baix Maresme l’Ulisses Fest 2019, que enguany va esclatar amb més de 6.000 persones a Premià de Dalt. Una gran festa popular que va oferir tres espectaculars tasts gastronòmics, els concerts de referència amb els guardonats Els Catarres i Joan Dausà, la samba i la bossa nova de Samba de festa, la música llatina, el lounge i el jazz de Sis Pits Trio i, pels més petits, la referent de la música infantil Dàmaris Gelabert. A més, activitats patrimonials com la visita d’una legió romana i culturals vinculades a la peça arqueològica única al món i resident al Museu de Premià de Dalt, que dóna nom al festival. Tot plegat van fer les delícies dels participants.

L’ULISSES ATAC és una prova de Trail Running diferent i única en el seu format, que posa els participants davant del crono en una lluita individual com la d’Ulisses. L’exigent prova, que respon als valors de projecció de Premià de Dalt vinculats a l’esport i la vida saludable, compta amb dues classificacions, la primera pel tram de cronoescalada i la segona pel tram de descens. Tots dos trams de 3 kilòmetres cadascun i un desnivell de 390 metres, van comptar amb rècord d’inscrits en aquesta quarta edició: 150 participants que van gaudir de la prova esportiva del Festival Ulisses Fest 2019 de Premià de Dalt.

La victòria en l’escalada a l’Ermita de Sant Mateu va ser per Laia Cuevas amb un temps de 23′ 00″ i per Albert López amb un temps de 18′ 02″ En el podi masculí de la cronoescalada van acompanyar a l’Albert López, que enguany va aconseguir el rècord de la prova, Eric Viera i en Pol Baró. En el femení la segona posició va ser per Marta Maldonado i la tercera per Miriam Ubach.

En el tram de descens, Marta Maldonado 12′ 13″ i Abel Bolance 8′ 47″ varen ser els guanyadors, acompanyats en el podi femení per les corredores Míriam Ubach i Sara Laia Galvany, que es van situar en segona i tercera posició. En el podi masculí, la segona i tercera posició van ser per David de la Vega i Tomàs Domínguez respectivament.

Tots els guanyadors van ser coronats amb llorer com els antics atletes clàssics per l’Alcalde Josep Triadó, el regidor de Promoció de la Vila Carles A. Medina, la regidora de Salut Marta Bosch, els regidors d’esports Juli Giner i Ramon Golart i van rebre els premis especials per part dels espònsors principals..

Després de l’entrega de premis, va tenir lloc l’Ulisses Kids, una prova on els més petits, de 4 a 10 anys, es converteixen en atletes i comparteixen podi, ja que tots guanyen i tots tenen premi. Aquesta quarta edició ha comptat amb més de 60 infants participants i recorreguts entre 250 metres i 1 kilòmetre al voltant de la plaça de la Fàbrica de Premià de Dalt.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments