Connect with us

Ajuntaments

Forta inversió de Cabrils en instal·lacions esportives

Cabrils és coneguda a la comarca, i més enllà, com a vila gastronòmica, però també vol que l’esport sigui un dels puntals del municipi. En el darrer Ple municipal l’Ajuntament va aprovar utilitzar els prop de 5 milions d’euros del romanent municipal en la creació i millora d’infraestructures. Dins d’aquestes inversions, destaquen les destinades als equipaments esportius. Per una banda, es realitzarà la coberta de la pista exterior del Pavelló, que estarà dotada de plaques fotovoltaiques per dotar d’energia verda i renovable tot l’espai esportiu i educatiu de la zona. Amb aquesta coberta, Cabrils disposarà d’un ampli espai polivalent sota cobert on, a part d’activitat esportiva, es podran realitzar tot tipus d’esdeveniments festius i culturals. Aquesta inversió rondarà el mig milió d’euros.

També es destinaran prop de 200.000 euros al canvi de la gespa del camp municipal de futbol, ja que l’actual gespa ja ha superat,amb escreix, la seva vida útil. Aprofitant aquest canvi també es renovaran les porteries, banquetes de suplents i altres elements del camp de futbol. A més, es reutilitzarà la gespa per crear diferents espais d’entrenament dins la zona esportiva. Està previst que aquest canvi es realitzi abans de la primavera del 2021.

Finalment, també es destina una part del romanent a l’ampliació de l’skatepark municipal. Situat a la zona esportiva, s’afegeixen noves rampes i s’adequen les ja existents, adaptant-les a tot tipus de nivells i habilitats. L’Ajuntament destinarà prop de 50.000 € a aquesta inversió.

D’altra banda, el Complex Esportiu Municipal (CEM) segueix obert i a ple funcionament. S’ha habilitat l’accés amb cita prèvia i aforament limitat, complint totes les normatives higienicosanitàries que estableixen les normatives per tornar a la “normalitat”.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments