Connect with us

Clubs

El ‘Santvi’ torna a l’Índia amb la Fundación Vicente Ferrer

En col·laboració amb la Fundación Vicente Ferrer, cada any un grup d’entrenadors del club maresmenc es desplaça a l’Índia per treballar, conviure i ensenyar a jugar a futbol durant 10 dies als nens i nenes d’aquesta zona. Gràcies a aquesta iniciativa, un total de 1.480 nens d’aquesta regió  ja han pogut gaudir l’experiència del campus. A part de pal·liar en una petita mesura la situació de carència en què viuen aquests nens i nenes, l’objectiu específic del campus és garantir un bon treball de qualitat a través de sessions teòriques i pràctiques durant l’estada. També aporten informació d’utilitat i d’interès per als col·laboradors nadius, que en el futur, quan els tècnics no hi siguin presents durant la resta de l’any, seran els seus entrenadors.

Gràcies a la tasca del club, el futbol uneix nens i nenes de diferents pobles, edats i castes

Un altre objectiu prioritari és potenciar la interrelació entre nens i nenes de diferents edats i de diferents municipis i fins i tot de diferents castes a través de l’esport. Un fet que el mateix Vicente Ferrer destacava en una de les visites al campus.

El CF Santvicentí està posant el seu granet de sorra en molts aspectes, en l’àmbit esportiu, el disseny de sessions d’entrenaments amens, distrets i amb un fil conductor com és la pilota, un punt que encara no estava treballat a aquesta zona i comença a consolidar-se.

A més, en el campus que es fa ja aquest mes de maig, s’inauguraran les dues cases construïdes a Anantapur amb el diners que el CF Santvicentí va recollir en el sopar de final de temporada 2017-18 fet el mes de juny.

Des de 2007, el CF Santvicentí desenvolupa una encomiable tasca social en una de les zones més vastes i seques del món: Anantapur

Aquest any l’expedició és d’onze entrenadors, que portaran 330 quilos de material esportiu que han regalat diferents clubs i entitats. A més, es farà un pas molt important a nivell tècnic: un programa d’anàlisi de vídeo per l’acadèmia d’Anantapur. Els nois i noies estan evolucionant a passos de gegant a nivell futbolístic i ja no tenen les mateixes necessitats que fa 5 o 12 anys. Han evolucionat moltíssim. Ara ja tenen una lliga regular durant tot l’any, una acadèmia on tothom vol anar per créixer com a futbolista, entrenadors que poden viure del futbol…

Cal recordar que el primer any que hi va anar el CF Santvicentí, els seus entrenadors es van trobar un rondo amb 30 nens i una sola pilota. Afortunadament tot ha canviat, però encara queda molt per fer. Per això el ‘Santvi’ hi torna cada any…


Obertes les inscripcions per al IronKids 2019

El diumenge dia 2 de juny, Sant Vicenç de Montalt tornarà a acollir una prova del ja clàssic IronKids, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de la vila i IRONMAN. Les inscripcions ja estan obertes i es tancaran el divendres 31 de maig.

La competició pretén acostar aquest esport als més petits, adaptant-se a la seva edat, per aquest motiu l’IronKids es divideix en quatre grups i distàncies, des de 1.000 metres fins a 250.

La sèrie de triatló IronKids promou una competència amistosa en la qual “tots els finalistes són guanyadors”. Tots els que competeixen reben una samarreta, una bossa amb regals i una medalla de finalistes.

És molt important tenir en compte que les inscripcions són gratuïtes i que es poden fer al web: www.ironman.com/barcelona

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs