Connect with us

Clubs

Iniciativa local davant el COVID-19: Pericos solidaris i de proximitat arriba al Maresme

  • L’RCD Espanyol de Barcelona posa a disposició dels 1.511 socis de totes les comarques barcelonines, majors de 75 anys, una plataforma d’ajuda solidària.
  • La costa del Maresme s’inclou dins d’una iniciativa perica que vol ajudar la població més gran.

Barcelona, 2 d’abril de 2020 – El RCD Espanyol de Barcelona no és aliè a la crisi social i sanitària provocada pel COVID-19 i ha decidit posar en marxa un programa solidari per als 1.511 socis pericos majors de 75 anys que resideixen a les comarques barcelonines.És per això que el club oferirà una xarxa de serveis d’acompanyament als socis i sòcies més grans i als socis i sòcies i/o amb abonament a la zona de discapacitats de l’RCDE Stadium.

En col·laboració amb la Fundació RCDE, els Voluntaris RCDE i la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol, els socis més vulnerables podran gaudir d’un servei d’acompanyament telefònic, així com també, si ho necessiten, fer-los arribar productes de primera necessitat alimentaris i farmacèutics per evitar que hagin de sortir de casa.

El projecte consisteix a formar parelles de socis en aquesta època de crisi. És a dir, que un soci major de 75 anys o un soci amb discapacitat que requereixi ajuda, tingui un altre soci per assistir-lo. La persona que vulgui participar d’aquesta iniciativa, haurà de viure al Maresme o a prop dels socis que necessitin assistència.

Mitjançant un correu electrònic aquest col·lectiu de socis i sòcies podrà posar-se en contacte amb el club per tal de sol·licitar l’ajuda esmentada. En el moment en el qual es tingui coneixement de la necessitat, es farà el requeriment de voluntaris a través de Voluntaris RCDE, FCPE i, en tot cas, xarxes socials del club.

Amb aquesta acció, i apel·lant a l’esperit solidari, proper i familiar del club, el RCD Espanyol de Barcelona vol ajudar a tots aquells maresmencs d’edat avançada que requereixin algun tipus d’assistència

Sol·licitud del servei

Mitjançant el correu electrònic marketing.social@rcdespanyol.com (habilitat exclusivament per a la gent gran) aquest col·lectiu de socis i sòcies podrà posar-se en contacte amb el club per tal de sol·licitar l’ajuda esmentada.
En el mateix correu s’ha d’especificar número de soci, nom i cognoms, telèfon i localitat de residència.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs