Connect with us

Ajuntaments

Jordi Benet, guardonat amb la Menció Especial Bernat Coll 2018

El veterà esportista arenyenc Jordi Benet Pericas va ser distingit amb el reconeixement esportiu Bernat Coll per la seva trajectòria que atorga per votació popular l’Ajuntament d’Arenys de Mar. La candidatura de Jordi Benet va ser proposada pel CE Futsal Arenys. També van ser finalistes en aquesta edició de la Menció Especial Bernat Coll 2018 José Romero, del Club Vòlei Arenys, Núria Badosa, del Club Futbol Arenys i i Jaume Calopa, de la Fundació Fedamar. L’alcaldessa Annabel Moreno i el regidor d’Esports, Jordi Muñiz, van lliurar el guardó acompanyats de familiars de Bernat Coll, arenyenc a qui s’homenatja anualment amb aquesta distinció, amb motiu de la seva gran implicació en el món de l’esport arenyenc. Enguany s’ha celebrat la quinzena edició d’aquest reconeixement esportiu.

El lliurament va fer-se en el transcurs de la celebració de la  primera jornada d’esport adaptat al Pavelló Municipal Fondo de les Creus

El lliurament de la Menció Especial Bernat Coll 2018 va fer-se en el transcurs de la celebració de la primera jornada d’esport adaptat al Pavelló municipal Fondo de les Creus, amb la qual els assistents van poder veure i participar en diverses modalitats esportives adaptades perquè persones amb alguna discapacitat puguin practicar-les. Així, es va fer una demostració de bàsquet adaptat en cadira de rodes, boccia, vòlei i futbol sala.


La tercera pista al pavelló, ben aviat

Les obres de construcció de la que ja es coneix entre les entitats esportives, com ‘la tercera pista’, al costat mateix del pavelló municipal d’Arenys de Mar, són a punt de licitar-se. El projecte entrarà en la seva darrera fase administrativa abans de passar a l’executiva i fer-se realitat. L’obra també afecta l’aparcament del pavelló i té un pressupost que supera el mig milió d’euros. 

La nova pista coberta disposarà de tres camps d’entrenament transversals en què s’hi podran exercitar, en un principi, diverses disciplines esportives com el futbol sala, el bàsquet i el vòlei, tot i que aquest últim, no s’espera que la faci servir. L’objectiu és descongestionar el pavelló municipal i evitar els problemes que pateixen els clubs amb els horaris d’entrenament, sobretot la congestió que es crea a la franja de 5 a 8 del vespre.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments