Connect with us

Atletisme

La 4a edició de la Cursa Jove dona el tret de sortida a la Setmana de la Salut

El diumenge 31 de març es va celebrar la 4a edició de la Cursa Jove de Pineda de Mar, un projecte consolidat de caire social que implica diferents regidories de l’Ajuntament i que recentment ha rebut la distinció del Banc de Bones Pràctiques de la Fundació Pi i Sunyer. Com en anteriors edicions, la jornada es va desenvolupar en un clima de festa i va comptar amb la presència de representants de l’Ajuntament i del Consell Català de l’Esport. A més a més, la Cursa Jove va obrir el programa d’activitats  commemoratives de la Setmana de la Salut de Pineda.

Podi dels primers classificats de la prova masculina

L’agenda d’activitats municipal s’emplena d’actes que fomenten els bons hàbits de salut

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física i del Dia Mundial de la Salut (6 i 7 d’abril respectivament), l’Ajuntament de Pineda ha organitzat, en col·laboració amb l’Àrea Bàsica de Salut i d’altres entitats del municipi, la Setmana de la Salut de Pineda.

Durant tota la setmana l’agenda municipal s’emplena d’activitats dirigides a fomentar els bons hàbits de salut: xerrades, tallers, passejades saludables, portes obertes, exposicions, sessions de ioga obertes, entre d’altres. Un dels actes més esperats és el Cine Fòrum a L’Auditori de Pineda el divendres 5 d’abril a les 20 h amb el film 100 metros, amb la presència del seu director Marcel Barrera.

Els joves de Pineda participen durant tota la setmana a la Gimcana Practica Salut

Per tal de conscienciar sobre la importància d’adquirir hàbits de vida saludable des de joves, els i les alumnes de les escoles i instituts de Pineda participen durant tota la setmana en la gimcana Practica Salut! S’han entregat a tots ells un passaport de sis hàbits de salut: respira aire sa, menja bé, mou-te, brilla, desconnecta i sigues solidari. Durant la setmana podran segellar els hàbits del passaport participant de les activitats organitzades. Diumenge 7 d’abril a la tarda s’instal·la l’estand de Practica Salut! davant de L’Auditori. Aquells joves que hagin segellat almenys 4 dels 6 hàbits del seu passaport, podran recollir l’obsequi que els acredita haver superat la gimcana.

El mateix dia 7 i dirigit a tots els públics es realitzarà la Caminada Popular fins al far de Calella i tornada amb esmorzar saludable a la Platja dels Pins.

L’alcalde, Xavier Amor, i el regidor, Santi Macip, pendents de la competició

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Atletisme