Connect with us

Ajuntaments

La nova gespa del camp de futbol de Cabrils ja és una realitat

Malgrat la pandèmia i les dificultats, l’Ajuntament de Cabrils segueix el seu camí amb pas ferm complint el full de ruta establert. Per a 2021 estava previst satisfer una de les demandes del club esportiu amb més llicències del municipi. El Club Esportiu Cabrils, així com el club de veterans, necessitaven amb urgència el canvi de la seva gespa artificial en haver complert, amb escreix, el temps vital d’ús.

Aquesta actuació en la millora de la instal·lació esportiva municipal coincideix amb una efemèride històrica, ja que aquesta temporada el CE Cabrils compleix cinquanta anys de vida. Unes Noces d’Or que se celebraran de manera adequada quan la pandèmia ho permeti.

La gespa col·locada en el Municipal és d’última generació. Està feta amb monofilaments rectes i fibril·lats de polietilè i té unes mides de 95×54 metres. Compleix amb totes les normatives UNE sectorials, està homologat pels laboratoris acreditats per la FIFA i això permetrà disputar partits de qualsevol competició oficial.

HOMOLOGAT PER FIFA Amb un cost inferior als 155.000 euros, la gespa està homologada pels laboratoris acreditats per la FIFA

Com ocorre en la immensa majoria d’instal·lacions de futbol de l’actualitat, s’han marcat dos camps de Futbol 7 de manera transversal amb les seves corresponents línies. La gespa retirada serà reciclada i aprofitada per a crear dues zones d’entrenament i escalfament.

L’actuació ha anat acompanyada del canvi de porteries, de les dues banquetes (visitant i local) i de les dues xarxes ‘parapilotes’ que estan col·locades darrere de les porteries.
Les obres, dutes a terme per l’empresa FieldTurf (que es compromet a fer el manteniment preventiu fins al 2026), han tingut un cost inferior als 155.000 €.

La millora coincideix amb una efemèride històrica, ja que aquesta temporada el CE Cabrils compleix cinquanta anys de vida

Així mateix, s’ha aprofitat aquest període de ‘confinament’ de la instal·lació per millorar els tancaments perimetrals de l’equipament i fer una desbrossada de les zones arbustives adjacents.

En resum, Cabrils pot presumir de comptar amb una instal·lació esportiva de primer nivell per a ús dels seus futbolistes, formant al costat del Complex Esportiu Municipal de Cabrils (CEM) una magnífica zona esportiva, sense cap mena de dubte, una de les millors del Maresme.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments