Connect with us

Clubs

La nova vida del Turó Blanc, un club obert a tothom

Fundat el 1973, el Turó Blanc té les seves instal·lacions situades en un lloc privilegiat, per on han passat generacions senceres d’habitants del municipi, tant els que hi viuen tot l’any com els que hi tenen la seva segona residència

Poques entitats esportives estan tan arrelades a Sant Vicenç de Montalt com el Club de Tennis Turó Blanc. Per les seves instal·lacions, situades en un lloc privilegiat, han passat generacions senceres d’habitants del municipi, tant els que hi viuen tot l’any com els que hi tenen aquí la seva segona residència. Un clar exemple d’això és el seu actual president, Guillermo Calvó: “Vaig venir amb set anys i avui, quan ja en tinc cinquanta, són els meus fills els que gaudeixen del club. Com li passa a tants i tants socis, el Turó Blanc forma part de les nostres vides, per això és una mica més que un club per a tots nosaltres. És, sobretot, un club familiar”.

Per 38 euros al mes es pot gaudir de totes les instal·lacions. Els menors de 8 anys no paguen

Fundat el 1973, el Turó Blanc ha canviat de model de gestió amb l’entrada de la nova junta directiva, que ha decidit eliminar l’obligatorietat d’adquirir una acció per poder ser soci i utilitzar les seves instal·lacions: “Ens hem adaptat a la realitat dels temps, on hi ha una enorme oferta esportiva. Un canvi de xip que ens està anant molt bé perquè ja som una mica més de 300 socis”, explica el president.

El club compta amb tres pistes de pàdel

Per 38 euros al mes, els adults poden fer-se socis de l’entitat i gaudir de les seves tres pistes de pàdel, cinc de terra batuda, la piscina de 25 metres de llarg, un frontó, la pista de futbol sala i un restaurant on se serveix la mateixa qualitat que el famós i històric Frankfurt Pedralbes de Barcelona. Els menors de vuit anys no paguen quota mensual, que és reduïda fins a adquirir la majoria d’edat.

Piscina de 25 metres i servei de restauració

Acord amb l’Ajuntament. Donat que el gruix de l’activitat social i esportiva té lloc els caps de setmana, i amb la finalitat de promocionar l’esport de la raqueta i aprofitar al màxim les instal·lacions, Turó Blanc i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt han signat un conveni de col·laboració perquè les pistes de pàdel i tennis siguin d’ús municipal, aplicant-se un deu per cert de descompte per servei als qui estan empadronats en el municipi, sense necessitat de fer-se’n socis: “Sant Vicenç, com a tal, no té pistes de pàdel ni de tennis, així que Turó Blanc pot oferir aquesta oferta als habitants del poble”.

L’ajuntament de SVM i el club han signat un conveni de col·laboració i els habitants del poble podran jugar a pàdel i tennis sense necesitat de ser-ne socis

Turó Blanc està renaixent amb força gràcies a totes mesures implementades per convertir-ho en un club pròxim i obert a tots. La seva escola de tennis de caps de setmana, per exemple, ja compta amb una mica més de cinquanta nens i nenes. I per l’stage i campus d’estiu, s’ha tingut que penjar el cartell de ple les cinc setmanes, on passaran més de 200 petits i adolescents.


“Particularment m’emociona comprovar que, després de tantes dificultats, el club recobra l’empenta que va tenir durant molts anys, un lloc magnífic per fer esport i fer amics, una filosofia de vida que ha passat de pares a fills”, conclou Guillermo Calvó.

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs