Connect with us

Ajuntaments

L’Ajuntament destina prop de 22.000€ a les entitats esportives del municipi

Per a l’ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, el foment de l’esport de base, la pràctica esportiva i la vida saludable són pilars essencials en benefici dels seus ciutadans. Igualment considera necessari estar al costat de totes les seves institucions, clubs i esportistes, ajudant-los a aconseguir els objectius traçats. Tot plegat, un compromís irrenunciable. Per aquesta raó, per l’any 2019 s’ha previst un increment del 10% en la partida destinada a subvencions esportives.

L’any que acabem de deixar enrere, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va destinar  un total de 21.753 € al foment de la pràctica de l’esport, tant de base com de competició, entre les veïnes i els veïns. Pel present exercici esportiu seran 9 els clubs que es beneficiaran d’aquests ajuts, els mateixos que en l’exercici anterior.

Les quantitats dels ajuts s’han atorgat tenint en compte diversos factors, com el nombre d’esportistes federats del club, la promoció de l’esport base o l’organització d’activitats obertes a tota la ciutadania. Els clubs rebran el ajuts desprès d’estudiar tota la documentació requerida a les bases de la convocatòria per justificar la subvenció.

Els clubs que tindran aquesta subvenció són els següents:

Club de Pitch and Putt: 780 €

Club Patinatge: 3.168 €

Club Ciclista Xurribikers: 2.442 €

CF Santvicentí: 5.453 €

Futsal Sanvicentí: 3.151 €

MontaltTrek: 2.544 €

Societat de Caçadors: 1.205 €

Club de Petanca: 1.172 €

Club Bàsquet 3 Viles: 1.839 €


Nou perfil d’Instagram per Esports

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç ha estrenat nou perfil a Instagram per tal d’optimitzar la seva tasca informativa. El nou canal servirà per publicar imatges de l’actualitat esportiva local així com per donar a conèixer informacions sobre les activitats esportives que es duen a terme al municipi de forma actualitzada i amb un fàcil accés. D’aquesta manera, el consistori continua potenciant la seva presència a les xarxes socials, amb la voluntat de garantir un flux comunicatiu òptim entre la ciutadania i l’administració local. L’Ajuntament convida els veïns i veïnes a fer-se seguidors del compte @esportsvm a Instagram i els usuaris de les xarxes socials a fer arribar suggeriments per millorar la presència digital i promoure la participació ciutadana.


El parc del Passeig dels Pins ja té una pista multiesportiva

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha instal·lat recentment una pista multiesportiva al parc del Passeig dels Pins. És una pista de joc pavimentada en formigó 23×14 metres, amb dues porteries per a futbol sala i handbol, així com dues cistelles de bàsquet. Tant les porteries com les cistelles estan integrades dins de l’estructura de la pista, fabricada amb ferro galvanitzat. La instal·lació està delimitada per una tanca de protecció de panells de fusta tractats amb autoclau, un tractament per a fustes a l’exterior que la protegeix de l’atac d’agents biològics i ambientals, allargant així la seva vida útil.

Amb aquesta pista d’ús lliure, públic i gratuït, l’Ajuntament pretén incrementar els serveis en aquesta zona de Sant Vicenç de Montalt, i alhora fomentar la pràctica esportiva. El cost total d’aquesta obra ha estat de 18.029 euros, que s’han finançat amb fons municipals.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments