Connect with us

Ajuntaments

L’equip de l’OK Lliga, ‘Millor Esportista’ de l’any

10a Nit de l’Esport d’Arenys de Munt

Emmarcada dins els actes de la Festa Major de Sant Martí 2017, es va celebrar al Castell Jalpí d’Arenys de Munt la 10a Nit de l’Esport. Al sopar hi havia representats tots els clubs de la vila i els esportistes individuals més destacats de la temporada. L’acte va ser presidit per l’alcalde, Joan Rabasseda, i regidors d’Arenys de Munt, així com per l’exjugador Miquel Corominas, representant del Futbol Club Barcelona. En acabar, es van donar un munt de reconeixements als esportistes més destacats de la temporada. Excepcionalment, aquest any els regidors de l’Ajuntament no van fer entrega dels premis, com a protesta pels presos polítics, i la responsabilitat va recaure en els presidents del clubs presents a l’acte.

El moment culminant de la nit va arribar a l’hora de triar el millor esportista de la temporada. Els candidats eren:

1. David Duran, del Grup de Muntanya, subcampió de Catalunya d’escalada en bloc.

2. L’equip de l’OK Lliga del Centre d’Esports Arenys de Munt, per l’ascens a la màxima categoria de l’hoquei.

3. Mireia Martínez i Aleix Bou, del Club Patinatge Artístic Arenys de Munt, medalla d’or al Campionat d’Europa.

4. Berta Ramos, campiona de Catalunya sènior de futbol sala.

5. Martí Anglas i Jordi Comajuan, del Club Ciclista Arenys de Munt, primers classificats per parelles a la Sant Sebastià-Barcelona en BTT.

6. Eloi Canals i Pascual, campió d’Europa i 4t classificat de món de patinatge artístic.

Finalment, els grans guanyadors van ser l’equip de l’OK Lliga del Centre d’Esports Arenys de Munt. Un dels moments més emocionants de la nit va ser el Premi Antoni Rovira, que cada any s’atorga com a reconeixement a una trajectòria vinculada a l’esport, i que aquest any es va donar al Sr. Josep Suñé i Sabaté, responsable de crear el primer equip femení de bàsquet de la vila i, entre altres coses, haver finalitzat amb èxit dotze vegades la Travessa Matagalls-Montserrat i la seva col·laboració desinteressada a la Marxa dels Termes d’Arenys de Munt.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments