Connect with us

Ajuntaments

Lliurats els reconeixements esportius amb un format renovat

La pràctica esportiva és un dels pilars bàsics que promociona la vila, que va voler reconèixer els clubs i esportistes més brillants de la temporada

El Centre Cultural Calisay d’Arenys de Mar va acollir el passat 15 d’octubre la Diada de l’Esport, l’acte anual organitzat per l’Ajuntament d’Arenys de Mar amb el qual es vol fer un reconeixement als mèrits dels esportistes de la vila. Com a novetat d’enguany, es va fer una gimcana prèvia amb diferents modalitats esportives com a protagonistes de les proves a superar.

Pel que fa als reconeixements esportius, en aquesta edició se n’ha fet un total de 24, entre esports d’equip i esportistes individuals arenyencs que han assolit algun èxit en la temporada 2016-2017. Entre aquests destaquen la jove atleta Marta Mitjans, com a campiona de Catalunya de Cros i primera classificada del Circuit Maresmenc de Cros. També el sènior masculí B del Club Arenys Bàsquet, que va assolir l’ascens a Primera Catalana, o el Club Pesca Mar-Sport com a campió d’Espanya i de Catalunya Mar-Costa en la modalitat de Boia Duo. Mentre que el Club Nàutic d’Arenys de Mar, amb l’embarcació Rats on Fire, va ser el primer classificat de la Copa del Rei Mapfre per cinquena vegada consecutiva; primer classificat al Torneig SM la Reina, primer classificat al 44è Trofeig Conde de Godó per sisena vegada consecutiva i el campió de Catalunya de creuers.

El Centre Cultural Calisay d’Arenys de Mar va acollir el passat 15 d’octubre la Diada de l’Esport

També en esports d’equip, el mini femení del Club Hoquei Arenys,  va guanyar el campionat de Catalunya; i el sènior femení del Club Voleibol Arenys va assolir l’ascens a primera divisió de Catalunya.

La Diada de l’Esport va finalitzar amb el lliurament de la Menció Especial Bernat Coll, guardó que s’escull per votació popular i que premia l’esforç desinteressat d’aquelles persones que, dia a dia, treballen per impulsar el bon funcionament de les entitats esportives d’Arenys de Mar. Enguany, aquest guardó ha estat per a Marta Pardo, del Club Vòlei Platja Arenys.

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments