Connect with us

Ajuntaments

Malgrat de Mar va ser una gran festa… esportiva

Malgrat de Mar es va vestir de gala per donar la benvinguda a una de les seves festes més esperades i concorregudes: la Festa de l’Esport, on el consistori reuneix a totes les entitats esportives del municipi per reconèixer la seva labor formativa i educativa, així com competitiva. Amb l’alcaldessa de Malgrat de Mar al capdavant, Carme Ponsa, així com el regidor d’Esports, Miquel Àngel Ruiz Giménez, el Camp Municipal d’Esport va viure una gran jornada de germanor el passat 16 de juny. Més de 300 nens i nenes van tenir l’oportunitat de fer una petita exhibició del seu esport, per a satisfacció dels seus familiars i acompanyants.

Aquest any, com a novetat, els clubs ciclistes de Malgrat van realitzar un espectacular circuit de bicicletes, que va ser tot un èxit. Com cada any (ja són set edicions), va haver-hi una nombrosa participació en la Master Class de Zumba que organitza amb gran professionalitat el Complex Esportiu Mes Malgrat.

Els clubs i entitats esportives de Malgrat de Mar van gaudir d’una jornada lúdica esportiva on van poder donar a conèixer l’esport que practiquen a tots aquells que s’hi acostaven a demanar informació. S’hi va poder practicar bàsquet, futbol, ciclisme, atletisme, Muay Thai, escalada, futbol sala, tennis, handbol, defensa personal, kitesurf, hoquei, patinatge i Kenpo Karate.

La Festa va acabar amb l’acte del reconeixement esportiu a tots aquells esportistes i equips esportius que van aconseguir algun èxit o títol durant la temporada passada… que van ser molts. Moltíssimes felicitats a tots!

Reconeixements esportius 2017

Agrupació Esportiva Clubs de l’Alt Maresme (AECAM):

Jordi Clopés i Javi Clopés

Penya Barcelonista L’Avi Xaxu: Enric Mill

Joventut Handbol Malgrat: Josep Forroll Romaní, Rafa Romero Rivera i Francisco Vicent Forroll

Club Esportiu Olímpic Malgrat: Cristóbal Sánchez Reverte

Associació de Patinatge Artístic Malgrat de Mar:

Mariona Pujadas Cotillas

Associació de Formació Esportiva: Carlos Martínez i Pau Salvá Duarte

Club d’Atletisme Malgrat: Martina Martínez Serra

Esport Ciclista Malgrat: Josep Arellano Cano

MRT Cycling: Sergio Moreno Duarte, Maribel Barnes i Anselmo Cortado

Club Tennis Malgrat: Equip infantil A: Nil Trujillo, Oriol Navarrete,

Danil Mishchanin, Martí Sais, Joan Melero i Marc Perea.

Club Tennis Malgrat: Equip Infantil B: Jordi Armengol, Jan Extremera, Marc Babot, Matt Ramos, Víctor Molina, Miquel Gallego i Vlad Vancea.

Associació Catalana de Kenpo Karate: Erika Rojas, Daria Limont, Shaila Tierno, Judith Gómez, Eric Fernández, Roberto Llanes, Gerard Daussa, Joan Carril, Sandra Aguilera, Jeroni Oliva, José Tierno, Fernando Martínez i els seus entrenadors Liana i Pedro Rojas

Club Esportiu Malgratenc de Patinatge Artístic: Grup Juvenil: Yaiza Pozo, Lidia Codola, Andrea Ros, Lucía Espí, Yaiza Córdoba, Ariadna Castañé, Lucia Lorenzo, Luna Fuentes, Aina Esteve.

Club Patí Malgrat: Equip 2a Catalana Femení: Ainhoa Pastor, Laia Ibañez, Odette Garcia, Aixa Navarro, Judit Juiz, Eva Requena, Natalia Oñate. L’entrenador Oscar Pastor i la delegada Sandra Muñoz

Club Deportivo Malgrat: Equip Juvenil: Ramón Adamuz, Sergio Blanco, Tudor Tudoran, Bouba Kante, Diego Viedma, Mamadou Cámara, Manel Aragay, Alex Dominguez, Guillem Adrià.

Club Judo Malgrat: Equip Prebenjamí: Bruno Suárez, Alexis Espert, Asier Espada, Aleix Sampere, Rita Alonso i Pol Contreras.

Culturisme: Maribel Barnes i Anselmo Cortado

Bàsquet: Lola Llusà

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments