Connect with us

Golf

Maria Trallero: “Al Llavaneras em vaig enamorar del golf des de petita”

La millor jugadora sènior de Catalunya

La jugadora sènior de la FCG, Maria Trallero, és una apassionada d’aquest esport i gaudeix competint en els grans tornejos, però també jugant al seu club de tota la vida, el Golf Llavaneras, on es va enamorar d’aquest esport.

Com va començar a jugar a golf?

Des dels quatre o cinc anys m’hi passava moltes a Llavaneres ja que els meus pares jugaven i jo anava amb ells. Em passava allà moltes hores practicant. Podia arribar a estar tres hores al green i no em cansava mai.

Llavaneres es com casa seva, doncs…

Sens dubte. Des de petita, pasava tots els estius allà i prácticament vaig crèixer a Llavaneres, on vaig començar a enamorar-me d’aquest esport i on he fet molts amics. Aquest club és com casa meva i la meva familia ho sent de la mateixa manera.

Ha estat constant tota la seva vida a la pràctica del golf?

Mai he deixat de jugar a golf excepte per un problema físic que em va obligar a aparcar-ho un temps. Quan alguna cosa t’agrada, sempre ho intentes practicar, i en el meu cas, no solament ho veig com una gran diversió, és que és la meva autèntica passió.

Quan va descobrir que era una jugadora de nivell alt?

Jo he competit sempre, encara que a partir dels 35 anys, vaig veure que estava a un nivell bastant alt, lluitant per les victòries. Va ser llavors quan vaig començar a entendre aquest esport, i tot el que implica lluitar per guanyar

Les seves victòries més importants?

Tinc en el record dos subcampionats d’Espanya +35 anys, a La Manga i a Pals, en dos camps espectacular. I també em va fer molta il·lusió aconseguir el Campionat Internacional Dobles Sènior

¿Aquesta passió, la manté malgrat tants anys jugant?

Sens dubte! Quan alguna cosa t’apassiona, mai et canses. Aquest joc em permet mantenir les facultats mentals i físiques, sempre molt altes.

¿Requereix molta feina estar sempre a un gran nivell de joc?

Jo sóc molt exigent encara que el meu secret és fer petites coses que em permeten mantenir aquesta competitivitat sempre alta. Practico Pilates enfocat a aquest esport, realitzo classes de golf per revisar aspectes del meu joc que no m’han deixat satisfeta en l’últim torneig.

¿Vostè pot compaginar la seva vida personal amb la competició?

Ho intento i ho he aconseguit. Sóc Directora Comercial d’una marca de galetes, tinc una família nombrosa i a més tinc la sort de gaudir de la meva passió. Jo tinc clar que, per a poder rendir al camp, el meu triangle perfecte Família-Golf-Treball, ha d’estar al seu lloc. Si no és així, és impossible rendir al camp. Hi ha d’haver un equilibri interior.

Els seus fills han heretat la seva passió, com va venir dels seus pares?

Doncs m’hagués encantat, però ells han pres altres camins. Al principi em va costar que no ho visquessin amb la mateixa passió que jo, però és normal, tenen més ofertes i moltes més opcions que vaig tenir jo en el seu moment.

Què li ha ensenyat el golf en la seva vida?

Doncs m’ha fet madurar com a persona, conèixer-me millor i acaba sent un reflex de la vida, com un tobogan, amb moments bons però també amb molts de difícils. És una escola de la vida, també.

Per què a les senyores i les sèniors catalanes els costa competir?

No ho sé i no ho acabo d’entendre. En l’últim Campionat d’Espanya, vam participar 6 catalanes, però realment vaig competir contra 15 madrilenyes de gran nivell. Conec moltes dones que els apassiona el golf com a mí, però la competició no els acaba d’enganxar.

Per competir, llavors ha de fer-ho amb jugadores més joves …

Sí. Si vull competir amb hàndicaps molt baixos, he de fer-ho amb jugadores joves i em tracten de senyora, de vostè i em fa sentir una mica rara, però és el que hi ha …

Participa en les competicions catalanes de la FCG?

Sí, sempre que puc, tot i que les diferències d’hàndicap són molt importants i no sempre és el millor, però si que m’agrada fer-ho. El que ja no faig és jugar partides relaxades amb les amigues. No puc. Necessito tensió competitiva per preparar-me de cara al següent torneig.

Creu que hi ha jugadores catalanes que puguin competir?

Per descomptat! Em vénen algunes al cap com Ana Vilella o Helena Corominas i Marta Estany. Hi ha bon golf sènior, però competir ens costa una mica més.

Què és el que més gaudeix com a  sènior?

Doncs el retrobament amb jugadores amb les quals vaig coincidir de petita i que hem tornat a reprendre el contacte. El golf ha estat per a mi, com el ‘facebook’ dels joves. Una cosa molt bonica i que em permet compartir la meva passió amb aquestes jugadores amb les que ja havia perdut el contacte.


Pitch & Putt Sant Cebrià

L’acollidor P&P de Sant Cebrià de Vallalta bullirà d’activitat en les pròximes setmanes. Els dies 16 i 17 de juliol es disputarà en el seu camp el ‘Circuit Sota Parell’ individual, Greensome i Foursime Stableford. El 23 de juliol, el ‘V Marató P&P’ i els dies 20 i 21 d’agost el Campionat d’estiu de parelles

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Golf