Connect with us

Clubs

Un club històric en un entorn privilegiat

Club de Golf Llavaneras

El Club de Golf Llavaneras, fundat l’any 1945 i situat a 34 km del centre de Barcelona, és un club acollidor i de caràcter familiar que té com a prioritat aconseguir l’excel·lència en els serveis que ofereix i en l’atenció als seus socis i visitants.

El camp de 18 forats i par 70 està assentat sobre 34 hectàrees d’un terreny suau, amb el disseny original de l’arquitecte britànic F.W. Hawtree i ampliacions posteriors dels dissenyadors espanyols Ramón Espinosa, Magí Sardà i Alfons Vidaor. Tècnicament parlant, el Club de Golf Llavaneras ofereix un recorregut exigent, de 5.028 metres de llarg, amb carrers estrets però ben definits, greens de grandària mitjana protegits per bunkers i on l’aigua té presència en la seva justa mesura al llarg del mateix. Es tracta d’un camp apte per a tot tipus de jugadors, des dels més novells fins els més experimentats. Les vistes al mar durant tot el recorregut, la vegetació de la finca on s’assenta, que ofereix un hàbitat immillorable per a una variada fauna, les excel·lents condicions climàtiques durant tot l’any, unit a un excel·lent manteniment del camp, transmeten al jugador sensacions inoblidables i el conviden a repetir l’experiència.

La Casa Club ofereix a tots els visitants els serveis de Bar-Restaurant, vestuaris, botiga de golf, sales de jocs i sala de televisió, a més del lloguer de material de golf, cotxes i carretons elèctrics.

El Club disposa d’instal·lacions adequades per a la pràctica, aprenentatge i millora del golf. Un tee de pràctiques amb capacitat per a 20 jugadors, amb una zona d’approach, un búnker i dos putting-green. L’Escola està formada per 3 professionals de reconegut prestigi.

El Club de Golf  Llavaneras és un club consolidat i ple de vida,  que mira el futur amb il·lusió. Un club social  on convidats i visitants són sempre benvinguts. Una entitat de la qual val la pena fer-se soci per gaudir del teu esport preferit en un entorn únic.


Botiga de golf Depique

Un altre dels serveis de primer nivell que ofereix el club als seus socis és l’espai d’articles esportius Depique, una botiga dinàmica, amb una constant renovació de l’oferta en exposició i amb una reputació consolidada en el sector del golf. Els seus principals avantatges són: gran oferta en les marques comercials més conegudes, tant al mercat de pals de golf, tèxtil i complements com també a accessoris; demostracions, fittings i accions amb professionals; formació i assessorament continus i últimes tendències tenint en compte que les botigues Depique són les més àmplies i capdavanteres del mercat.

Telèfon: 937929037 (Sílvia Llovet)

Email: llavaneras@depique.com

 


Restaurant: acurada cuina amb unes vistes privilegiades

Un dels grans atractius del club és el seu excel·lent servei de restauració. El restaurant, obert tots els migdies excepte els dilluns del 15 de setembre al 15 de juliol, ofereix una una acurada cuina mediterrània en un entorn privilegiat, íntim i familiar. Les vistes des de la seva terrassa són ja famoses entre els nostres socis, acompanyants i convidats. El mar mediterrani en l’horitzó convida a la relaxació i a degustar uns plats curosament preparats amb ingredients i matèria primera de màxima qualitat. En definitiva, una altra de les raons de pes per venir a jugar al nostre camp és tenir la certesa que després podrà gaudir d’un servei de restaurant de primer nivell, tant per la seva cuina, atenció com per l’entorn i les vistes.

Telèfon: 93 792 60 60 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs