Connect with us

Clubs

Mig segle de vida d’un gran club

Festa del 50è aniversari del CA Masnou

El passat i el present es van tornar a trobar en el club de l’Avinguda John F. Kennedy del Masnou per gaudir dels actes centrals d’un aniversari molt especial i inoblidable, organitzats amb molta professionalitat i passió

El dissabte 5 de maig, el Club Atlètic Masnou va celebrar el seu cinquantè aniversari amb presència de tota la família de l’Atlètic. L’acte va repassar la història del Club i va comptar amb la presència dels fundadors, presidents, coordinadors i jugadors que han format part de l’entitat al llarg d’aquests 50 anys d’història.

La festa va comptar amb diverses personalitats vinculades al món del futbol i associatiu, així com una gran representació del consistori masnoví: Jaume Oliveras, alcalde del Masnou, Joaquim Fàbregas, regidor d’Esports de l’Ajuntament del Masnou, Antonio Jiménez, directiu i delegat de la Federació Catalana de Futbol del Maresme i Ángel Lázaro, coordinador de Clubs amb Cor Càritas Barcelona.

Durant la primera part de l’acte es van lliurar els reconeixements institucionals a aquelles persones vinculades al Club que amb el seu suport i implicació han fet possible que l’entitat pugui celebrar el seu 50è aniversari. També es van premiar els equips de la història de l’Atlètic Masnou que han destacat per assolir alguna fita esportiva.

La festa que es va allargar fins ben entrada la nit, va comptar amb les actuacions de la Colla Bastonera Ple de Cops i del grup de Batucada del Masnou, i va finalitzar amb un sopar de germanor, música i ball i uns focs artificials per commemorar aquest dia tan especial per a la família de l’Atlètic. A l’acte hi van assistir més de 500 persones entre jugadors, persones vinculades a la història del club, membres actuals i familiars i amics.

Més de 500 persones van viure una jornada històrica per commemorar les noces d’or

David Fornies, president de l’Atlètic, diu que “aquest aniversari és la constatació que els èxits esportius es poden assolir treballant a partir dels valors socials, solidaris i educatius del futbol. Aquests 50 anys d’història del Club són la prova que amb la implicació, la constància i el treball en equip els èxits tant socials com esportius arriben. Vull donar les gràcies a tots per fer-ho possible”.

Per la seva part, l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, afegeix que “és un exemple de club esportiu i social implicat al Masnou, donat que hi participen molts dels nostres joves i infants. La seva història dels 50 anys forma part de la nostra història local, de tot un seguit de persones que van començar-ne a teixir les passes, i moltes d’altres que ha vingut després i que fan possible que l’Atlètic avui sigui una realitat de present i de futur”.

Avui dia el club té 32 equips, 406 jugadors, 56 entrenadors i seccions de Futbol 7 i 11 masculí, Futbol Femení, Futbol Sala i Futbol adaptat i ha rebut per segon any consecutiu el reconeixement en els Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol en la promoció de l’ètica esportiva, així com de la Diputació de Barcelona pel suport i contribució al programa Clubs amb Cor de Càritas. Va ser finalista dels Premis Nit de l’Esport que atorga l’Ajuntament del Masnou en la categoria Entitat amb millor tasca de promoció per la promoció del futbol adaptat i la tasca amb el treball de valors dins l’esport.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs