Connect with us

Arenys de Munt

Mireia Martínez & Aleix Bou: No hi ha de millors

La jove parella del Club Patinatge Arenys de Munt, entrenats per Jéssica Pi, porten tres anys dominant totes les proves de la seva categoria, tant a nivell català, com espanyol i europeu. Dos autèntics cracs.

Tan joves i ja amb tants èxits i medalles. Plata a Europa, Campions d’Espanya, de Catalunya, de Barcelona… Com us fan sentir tots aquests títols?

Aleix: Estem molt orgullosos pels títols aconseguits i molt contents perquè veiem el resultat dels nostres esforços durant tot l’any.

A més, reconeguts com a Medallistes Internacionals per la Generalitat. Què en recordeu de l’acte d’entrega?

Mireia: Va ser un moment molt emocionant ja que ha estat un dels únics reconeixements als patinadors catalans que s’ha fet. Va ser un acte molt emotiu que vàrem poder compartir amb els nostres companys d’esport.

I també guardonats a casa, com a millors esportistes a la Nit de l’Esport d’aquest 2018. Quin valor doneu a aquest reconeixement?

Aleix: El fet de rebre el premi al millor esportista de l’any 2018 a casa ens ha fet sentir molt feliços i és un orgull, perquè el fet de veure com ens han reconegut els nostres èxits i esforç i ens dóna força per seguir treballant i créixer com a parella d’artístic.

Com compagineu l’esport amb la vida familiar, els estudis, les amistats…? A quines hores entreneu? Mireia: Aprofitem tot el temps lliure al màxim. En referència als estudis, durant la setmana, quan no tenim entrenaments, intentem estudiar i avançar deures i quan tenim campionats ens emportem els deures i a les hores lliures intentem fer feina de l’escola.

Aleix: La famílies estan acostumades als nostres entrenaments i viatges, i ens acompanyen sempre que poden. Els amics saben tota la dedicació que requereix el nostre esport i intentem quedar amb ells, encara que no tant com ens agradaria. Entrenem els dimecres de 20 a 21:30 h i els dissabtes de 9 a 13 h com a parella i després tenim els nostres entrenaments de lliure.

On estudieu, quin curs feu?

Mireia: Estudio a l’institut Domènec Perramon d’Arenys de Munt i estic fent 2n d’ESO.

Aleix: Jo, a l’Institut del meu poble, a Navarcles, i estic fent 3r d’ESO.

Qué en penseu de la vostra entrenadora i de la gent del club, el CP Arenys de Munt?

Mireia: La nostra entrenadora, Jéssica Pi, és molt exigent amb nosaltres, però sabem que és perquè sap que podem arribar allà on nosaltres volguem, que és el que sempre ens diu. Ella vol el millor per a nosaltres tant a nivell esportiu com a nivell personal, i veiem que ella també es sacrifica i reconeixem la gran paciència que té moltes vegades amb nosaltres.

Aleix: Volem aprofitar per agrair-li tot l’esforç sobretot d’aquesta temporada, ja que tots tres ens hem quedat sense vacances per poder preparar el nostre primer Europeu. Ha vingut a entrenar-nos tots els matins de l’estiu i li agraïm molt tot el que fa per nosaltres. Sobretot per confiar des del primer moment que vam començar aquest nou projecte. Encara que la nostra entrenadora moltes vegades ens renya, sabem que és pel nostre bé i això ens ajuda a voler millorar i demostrar que podem.

Mireia: La gent del club ens ha donat suport des del primer moment, així com els nostres companys de pista i la resta de pares.

Us sentiu ben recolzats amb el suport dels vostres pares i familiars?

Aleix: Sí, sabem que fan molts sacrificis perquè nosaltres puguem complir els nostres somnis.

Què voleu estudiar i ser quan sigueu grans? Us veieu dedicant-vos al patinatge molts anys més?

Mireia: M’agrada molt el tema de la fisioteràpia esportiva i m’agradaria dedicar-me a això.

Aleix: Jo encara no tinc clar del tot a que em vull dedicar de gran. Als dos ens agradaria dedicar-nos al patinatge fins que ens ho permetin els estudis i la nostra situació personal.

Com veieu el món del patinatge artístic? Està prou promocionat? Caldria que fos més mediàtic? És un esport amb futur?

Mireia: Crec que és un esport molt complet, però que no té el suficient suport com altres i això fa que no sigui ni conegut ni reconegut. Per exemple, el nostre somni seria poder arribar a participar en algun moment de la nostra carrera esportiva en uns Jocs Olímpics, però sabem que això és impossible perquè al no estar tant promocionat com altres esports, no és disciplina olímpica.

Aleix: Sí, perquè es veuen molt poques notícies sobre el patinatge artístic sobre rodes i mai fan cap campionat per televisió. Així la gent no pot veure ni conèixer realment aquest esport. Trobem molt injust que el patinatge sobre gel sigui olímpic i el patinatge sobre rodes no.


PALMARÈS

2016 (Infantil)

Campions de Barcelona

Campions de Catalunya

Campions d’Espanya

Campions Copa d’Europa

2017 (Infantil)

Campions de Barcelona

Campions de Catalunya

Campions d’Espanya

Campions Copa d’Europa

2018 (Cadet)

Campions de Barcelona

Campions de Catalunya

Campions d’Espanya

Subcampions d’Europa

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Arenys de Munt