Connect with us

Clubs

Neix el Club Esportiu TecnoCampus per promoure l’esport entre la comunitat universitària

La comunitat universitària podrà practicar diferents disciplines esportives amb condicions favorables gràcies a la creació del Club Esportiu TecnoCampus, un projecte que potencia, millora i engloba iniciatives anteriors.

L’Ajuntament i TecnoCampus han signat un conveni marc que també inclou la incorporació d’un nou premi a la Nit de l’Esport i la creació de beques universitàries per a esportistes d’alt nivell de clubs i entitats esportives incloses en el Club Esportiu TecnoCampus.

En el marc d’aquest conveni s’inclouen els acords amb diferents entitats i clubs esportius de la ciutat per oferir els seus serveis als estudiants universitaris amb unes condicions favorables. En aquests moments hi ha acords amb els clubs i entitats de la ciutat perquè la comunitat universitària pugui fer busseig amb tub, les activitats del Sorrall, snorkel, apnea, escalada, rem i lligues de futbol i bàsquet. L’objectiu és ampliar el nombre de convenis perquè l’oferta esportiva sigui el més variada possible, interessant i vinculada al territori.

Tota l’oferta es pot trobar fent click aquí.

Nou premi a la Nit de l’Esport

Aquest conveni marc per a la creació del Club Esportiu TecnoCampus també inclou altres acords com el de la creació d’una nova categoria en la Nit de l’Esport que s’anomenarà “Esport Universitari” així com la creació per part de TecnoCampus de 6 beques per a esportistes d’alt nivell per valor de 1.500 € per curs (750 € a càrrec de TecnoCampus i 750 € a càrrec del club o entitat vinculada)

També hi ha l’aportació de 3.000 € del TecnoCampus al Servei d’Esport de l’Ajuntament per a promoure els valors socials de l’esport.

El Club Esportiu TecnoCampus és un projecte que potencia, millora i engloba altres iniciatives anteriors que perseguien el mateix objectiu que és el foment de l’esport i els hàbits saludables entre les persones joves. Aquest club va dirigit a tots els estudiants del TecnoCampus, tant de Graus com de Màsters i Postgraus, que en aquests moments són uns 3.600 alumnes.

More in Clubs