Connect with us

Entitats

Neix l’Associació Esportiva Voleibol Sant Pol de Mar

Sempre és una gran notícia el naixement d’un nou club o entitat esportiva. Ho és per moltes raons. Primer, perquè respon a una necessitat, a una demanda. Segon, perquè no apareix per art de generació espontània; és el resultat de l’esforç i el treball que hi ha darrere de tot projecte. I tercer, perquè és l’alineació de moltes persones.

Aquest ha estat, és, el cas de l’Associació Esportiva Voleibol Sant Pol de Mar. Per primera vegada en la seva història aquest municipi del Maresme tindrà voleibol federat i se suma a l’àmplia oferta ja existent a la nostra comarca, una de les més actives de Catalunya en aquest esport que no para de créixer.

lloc idíl·lic. La intenció de la nova junta és que Sant Pol tingui un espai fix, propi i amb bones instal·lacions pel al vòlei platja

La ‘culpa’ cal donar-la-hi a Moisés Fabo, de 50 anys, empleat de la brigada municipal de l’Ajuntament de Sant Pol: “La meva dona i jo juguem en l’equip de veterans de l’Escola Pia de Calella. Sempre hem pensat que havíem d’introduir el voleibol en Sant Pol i vam començar fent entrenaments en el Pavelló Municipal. Va arribar la pandèmia i vam haver de parar, però va estar viu al nostre cap la idea fer-ho de forma organitzada i federada per poder competir. Ens vam ajuntar uns amics, alguns dels quals fem entrenaments i tecnificació de vòlei platja els mesos de juliol i agost. I així hem nascut”.

equip sènior. Les integrants de l’equip sènior femení de vòlei pista ja tenen les noves samarretes per a la temporada d’enguany

Registrada l’associació a la Generalitat i també a la Federació Catalana de Voleibol, el club neix amb una força inaudita: “Tenim tant equip femení com masculí de sènior, així com dos equips mixtos, de 12 a 14 anys i de 14 a 16. Igualment comptem amb una escola de prop d’una vintena de nenes i nens de la qual n’estem especialment orgullosos perquè ells han de ser el futur del club. La nostra idea és poder créixer, tant en pista coberta com en vòlei platja”, explica Moisés. També està en procés la creació de l’equip de veterans.

Gràcies a l’esforç de la seva junta directiva, en el seu primer any de vida ja té quatre equips que podran competir a nivell federatiu, una escoleta, així com també tecnificació de vòlei platja

La irrupció del voleibol a Sant Pol és una gran notícia per a l’Ajuntament del municipi, que aposta per una oferta esportiva àmplia i variada. El nou club també té secció de vòlei platja: “Estem treballant amb la Regidoria d’Esports per poder tenir una ubicació fixa, amb instal·lacions i enllumenat que ens permeti entrenar també a l’hivern. El nostre somni seria disposar de dues o tres pistes. Això ens permetria ampliar la nostra oferta de tecnificació i poder disputar tornejos”, agrega Moisès.

El voleibol comparteix ara pavelló amb altres esports molt arrelats a Sant Pol, com són el bàsquet i el futbol sala.
Benvinguts, VSP!

Moisés Fabo
President

“Estem molt orgullosos del ràpid creixement que hem tingut, però en volem més, tant en equips de pista com de platja”

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Entitats