Connect with us

Ajuntaments

Nou èxit de la Jornada de Futbol Femení al Maresme

Els entrenadors de la UE Alella, amb les components de l'equip femení

Més de 300 nenes van ser les protagonistes de la jornada a Canet de Mar i Tordera, xifra rècord en la setena edició de la jornada, dintre l’aposta de l’FCF pel creixement del futbol femení, a través de la campanya #Orgullosa

Canet de Mar  i Tordera han estat les dues seus del Maresme que han acollit la setena edició de la Jornada de Futbol Femení de la Federació Catalana de Futbol de rècord. En total hi han 319 nenes i noies d’entre 6 i 14 anys hi ha pres part, aprenent o millorant el seu futbol. El directiu de l’FCF i delegat al Maresme, Antonio Jiménez, ha estat el responsable de coordinar i viure en primera persona aquest dia. En total Canet de Mar ha acollit 110 jugadores mentre que Tordera encara ha augmentat més aquesta xifra, elevant el nombre de participants fins a 209, que marquen una nova fita i que demostren que el futbol femení viu el seu millor moment a la comarca.

La Jornada de Futbol Femení és un dels projectes més importants de la campanya de l’FCF #Orgullosa, d’impuls i promoció del futbol femení. Una clara aposta per augmentar el nombre de llicències i establir una base de jugadores molt potent per a poder mantenir les actuals. Així mateix, també ha destacat la presència de diferents ambaixadores als diferents terrenys de joc, que han fet gaudir les més petites de les activitats i exercicis, tenint en compte que algunes d’elles han tastat per primer cop el futbol.

El dia ha acompanyat, i això ha donat encara més un toc festiu a la jornada. A primera hora, els coordinadors han rebut les jugadores, i després han començat els entrenaments. Primer de forma individual i col·lectiva, i posteriorment amb diferents partits amistosos contra els equips territorials sub 12, sub 14 i sub 16. Més enllà de la pràctica esportiva i la coneixença d’aquest esport, la Jornada de Futbol Femení també serveix per a la millora i perfeccionament de jugadores que ja actuen de forma federada als seus equips. A més, durant tota la Jornada de Futbol Femení es posen sobre la taula tota mena de valors, un altre dels objectius de la Federació Catalana de Futbol en aquests últims anys, amb totes les seves campanyes, com ara #Orgullosa, la protagonista de la jornada.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments