Connect with us

Palafolls

Palafolls celebra la 1a edició del PLF SOBRE RODES

GRAN FESTA D’INAUGURACIÓ

El municipi de l’Alt Maresme va organitzar divendres 2 i dissabte 3 de juliol amb molt èxit de participació una gran festa esportiva popular per promocionar els esports de lliscament entre la població, i per donar-li el color i la notorietat que es mereixia la reobertura de l’Skate Park del poble.

La instal·lació estrena nous mòduls, incorpora un fantàstic Pump Track i una pista 3×3 de bàsquet i futbol.

Divendres a la tarda es va dur a terme l’acte de reobertura. Els Diablesfolls, amb la seva tabalada, van ser els encarregats d’obrir les portes de l’Skate Park i després del parlament de l’alcalde, la marca d’scooters Bestial Wolf, va dinamitzar la primera tarda de diversió per als joves riders del municipi.

L’espai pretén ser un punt de referència per als joves del poble amb la voluntat que tinguin protagonisme

A primera hora de dissabte, les bicicletades populars donaven el tret de sortida al que seria un matí replet d’activitats i tallers dinamitzats per professionals de totes les disciplines que ocuparien diferents punts del poble. Tan petits com joves i grans van poder aprendre i gaudir de les activitats d’skate, scooter, surfskate, longboard, roller, quad, bmx, bicicleta i fins i tot, patinet elèctric.

A la tarda, l’activitat es va concentrar a l’Skate Park amb les competicions d’skate i scooter organitzada per Ungravity i sonoritzada per DJ Surda. El públic va poder gaudir del talent de petits i joves riders de Palafolls i d’altres municipis i províncies, i alhora de les exhibicions de salts de BMX on la Gemma Corbera, esportista professional nascuda a Palafolls, va poder desplegar els seus trucs.

Dos dies plens d’esport sobre rodes, on van tenir presència grans marques i col·laboradors, per apropar a tothom la nova instal·lació que estarà oberta des de primera hora del matí fins les 23 hores. A més a més, durant l’estiu, estarà operativa una guingueta per poder servir begudes i menjar.

Aquesta iniciativa s’integra dins un treball a llarg termini que realitza el consistori, amb la voluntat de generar espais i projectes per tal que els joves puguin gaudir d’un protagonisme al municipi.

Iniciativa que s’integra amb altres projectes elaborats des de diverses regidories de l’Ajuntament, així com amb accions que veuran la llum pròximament, com la implementació d’educadors de carrer o bé activitats que es podran realitzar al mateix recinte de l’Skate Park, un espai que pretén ser un punt de referència per als joves.

Que no t’ho expliquin… vine a rodar!

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Palafolls