Connect with us

Golf

Pep Anglès, aire fresc per al golf europeu en el 2017

SANT ANDREU DE LLAVANERES :  EL BRESSOL D’UN JOVE QUE TREPITJA FORT

El jove jugador de Sant Andreu de Llavaneres (1993) s’ha guanyat la targeta del Tour Europeu del 2017 i s’uneix a Pablo Larrazábal i Eduardo De la Riva després d’acabar entre els 15 primers del Challenge Tour 2016, el segon circuit europeu

Pep Anglès s’ha fet gran amb prou feines en uns mesos. Amb  una sola temporada completa com a professional, i després de finalitzar la seva etapa de formació als Estats Units, concretament a la Universitat de Central Arkansas, i després de jugar un any el Challenge Tour –on no tenia assegurada la seva presència en tots els tornejos- ja s’ha guanyat el dret com a membre del Tour Europeu en el 2017. Una carrera vertiginosa per al jugador del Maresme. Serà el tercer jugador català amb la targeta assegurada pel 2017, acompanyant als més experimentats Pablo Larrazábal i  Eduardo De la Riva.

Als seus 23 anys és un dels golfistes amb més futur del golf català

La presència d’Anglès en el Tour Europeu és una de les grans novetats per a aquest curs, que va arrencar per al jove jugador en l’Alfred Dunhill Championship, a Sud-àfrica, abans de finalitzar el 2016. Allí va fer el seu somni realitat, sumant els seus primers 3.000 euros de guanys (lloc 60), i que va tenir continuïtat en l’UBS Hong Kong Open, on va aconseguir un destacat catorzè lloc (23.000 euros més). En aquest 2017, va participar en el primer torneig de l’any, l’Obert de Sud-àfrica, però no va aconseguir passar el tall. Ha de tenir paciència, alguna cosa que no sempre és fàcil per a un jove amb tanta projecció, una mica abans del previst, encara que l’important és que ho ha aconseguit després d’un any intens i de bons resultats.

Va aconseguir la targeta europea al forat 18 al torneig d’Oman. Un any sencer resumit tan sols en un Par 4 de 425 metres

Oman li va obrir les portes al Tour com a jugador del Challenge Tour, arrencava el 2016 sense la seguretat de poder participar en tots els tornejos ja que tenia una targeta restringida. Encara que el seu nom ja va començar a sonar amb força en el Tour Europeu en l’últim Open d’Espanya, on gràcies a una invitació, va treure el cap entre els millors, per acabar dinovè emportant-se els elogis del mateix Sergio García. Amb aquest cop de confiança, Pep va anar aconseguint bons resultats en el Challenge que li van obrir les portes als següents. Després d’un tercer lloc en el Challenge de Madrid, les seves millors actuacions van arribar en el Rolex Trophy i Hainan Open, amb uns segons llocs molt valuosos i que li van permetre sumar euros i llocs en el rànquing. Una vegada entre els 45 primers, es va jugar la targeta en l’últim torneig, el NBO Grand Final, a Oman, i en un dramàtic final, just en el forat 18 del quart dia de joc, va poder per fi respirar tranquil i guanyar-se el bitllet per estar amb els millors en el 2017.

S’obre un món nou per al jove golfista de 23 anys, dels que trepitgen fort i amb més futur en el golf català. Encara que jugar un primer any en el Tour no serà fàcil, perquè tampoc podrà tenir accés a tots els tornejos i haurà de fer-ho bé en els que entri. Un repte igual de complicat que en el Challenge Tour, però amb jugadors de molt més nivell. Encara que la seva ambició i qualitat és gran, per la qual cosa el repte es presenta, com a mínim, assumible. 


 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Golf