Connect with us

Ajuntaments

Pineda engega la temporada de competicions atlètiques

Un poble que es mou

La jornada del grup d’intercanvi del Programa de Passejades té lloc el dimecres 13 de febrer i Pineda acull els grups de caminaires de les poblacions de La Llagosta, Centelles i Torrelles de Llobregat. L’activitat, emmarcada en el Cicle de Passejades per a la Gent Gran de la Diputació de Barcelona, transcorrerà en el Parc Natural del Montnegre i el Corredor amb un recorregut circular amb pendents moderats que neix al Passeig d’Hortsavinyà i que finalitza a l’Església de Sant Pere de Riu, la major part a través de pistes forestals.

L’activitat, enfocada a persones que superen els 60 anys i que estiguin habituades a realitzar activitat física de manera regular, ofereix la possibilitat de practicar exercici físic al mateix temps que es coneix millor el territori i els seus indrets naturals. del mateix. Per aquest motiu, la vessant cultural i social cobra tanta importància com la vessant esportiva en aquesta jornada. Les inscripcions són gratuïtes i es realitzen a través dels Casals d’Avis del municipi (Les Mèlies i Poblenou).

El dia 13 tindrà lloc la jornada del grup d’intercanvi del Programa de Passejades; el dissabte dia 23, la Platja dels Pins és escenari de la 3a edició del Cros de Pineda i el diumenge 24, el Passeig Marítim rebrà la TriRelay Duatló

Deu dies després, el dissabte 23 de febrer, la Platja dels Pins és escenari de la 3a edició del Cros de Pineda, puntuable per al Circuit Maresmenc de Cros. És una competició que va adreçada especialment a públic en edat escolar amb categories que van des de sub-8, passant per sub-10, sub-12, sub-14, sub-16, sub-18, Open i Màster. Aquest any 2019 Pineda és seu de la darrera prova, en què es decideixen els guanyadors de les classificacions generals de cada categoria. El lliurament de premis als vencedors del circuit es realitza també aquest mateix dia. Les inscripcions a la prova també són gratuïtes i es poden realitzar a través d’un formulari online a: www.cemaresme.cat i a www.gesport.cat

Per tancar aquest mes d’activitats a l’aire lliure, el diumenge 24 de febrer el Passeig Marítim de Pineda rebrà la TriRelay Duatló, que arriba a la seva 3a edició. Prova per relleus de gran intensitat, que es du a terme per equips de 3 persones les quals realitzen la totalitat d’un duatló (córrer + bicicleta + córrer).  Es tracta d’una prova singular en la que les distàncies a cobrir per cadascun dels atletes són de 3 km a peu, 7 km en bicicleta i els 1,5 km finals també a peu. Aquesta prova, ja des de l’edició passada, ha esdevingut Campionat de Catalunya de la seva especialitat per la Federació Catalana de Triatló. A través de www.trirelay.cat hi trobareu més informació i inscripcions.


 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments