Connect with us

Clubs

Rafael Rabasa arriba com a líder a l`equador del Campionat de Catalunya d`Europe

El regatista del CN El Balís es confirma com a clar favorit al títol

El cap de setmana del 13 i 14 de maig s`incorporaran la resta de classes en el Trofeu Cornudella

Sant Andreu de Llavaneres.- El Campionat de Catalunya de la classe Europe ha obert aquest cap de setmana el Trofeu Cornudella, organitzat pel Club Nàutic El Balís. Amb dues jornades complertes de competició i sis proves disputades, amb un descart inclòs, el regatista local Rafael Rabasa (CN El Balís) es col•loca com a ferm líder dotze punts per davant del gironí Oriol Piña (CN L`Estartit), que és segon. Tercer és Joan Freixa (CN El Balís) i la primera fèmina Lluïsa Puig (CN L`Estartit) que és cinquena a la general.

Rafael Rabasa ha demostrat que navega de la mateixa manera amb vents forts i fluixos. Després d`acabar com a líder la primera jornada on el llevant va bufar entre els 12 i 14 nusos, en el segon dia de regates han bufat vents suaus que no han superat el cinc nusos d`intensitat. La primera prova del dia, quarta del global, l`ha guanyat Nicolás Borrás (CN El Balís) i Rabasa ha estat segon. Oriol Piña que lluita pel liderat amb Rabasa ha acabat la prova en el lloc 21, que descarta, però que l`obliga a no poder fallar més.

Sortida d`una de les proves del Campionat de Catalunya d`Europe. Foto: Alfredo Llobet

A la segona prova del dia –cinquena de la general- Rabasa ha seguit dominant i ha guanyat la prova, la qual cosa el col•locava més líder després que Piña, el seu immediat perseguidor a la classificació feia un sisè com a parcial. En aquesta prova segona ha estat Clàudia Rodés (CN El Balís) i tercera Lluïsa Puig.

En la darrera prova, la victòria parcial ha estat per Joan Freixa (CN El Balís) que el situa a la tercera posició de la general. Lluïsa Puig segona i Rafael Rabasa, tercer. Piña, ha entrat en vuitena posició perdent distància a la general amb el líder Rabasa.

El Campionat de Catalunya de la classe Europe es completarà el proper cap de setmana amb la celebració de les dues darreres jornades (dissabte i diumenge). Divendres tornarà la competició en el Trofeu Cornudella amb el debut dels Finn i ja el cap de setmana ho faran la resta de classes: Optimist, Catamarà, Laser Standard, Laser Radial, Laser 4.7, Techno, 29er i Windsurf.

 

FONT: Club Nàutic El Balís

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs