Connect with us

Bàsquet

Ricky Rubio deixa la seva petjada al Masnou

Fotos: Ajuntament del Masnou

El masnoví Ricky Rubio, base de l’equip Utah Jazz de l’NBA, va protagonitzar la festa d’inauguració de la nova pista de parquet del Complex Esportiu Municipal del Masnou. Una multitud va omplir les grades del pavelló per tal de no perdre’s el que va ser una autèntica festa del bàsquet.

El base de l’equip Utah Jazz va fer les seves primeres passes en aquest esport defensant la samarreta del Masnou Basquetbol i en la mateixa pista que ara duu el seu nom. L’acte va començar amb els partits 3×3 que van enfrontar l’equip format per Ricky Rubio i els seus germans, Marc i Laia, amb els tres equips guanyadors del torneig 3×3 que s’havia disputat prèviament.

L’actor Pep Plaza va conduir i presentar la festa del bàsquet i tot seguit es va fer la gran foto de família, amb Ricky Rubio i tots els jugadors i jugadores del Masnou Basquetbol acompanyats per l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, el gerent de la Federació Catalana de Bàsquet, Toti Mumbrú, el president del club, Josep Hinojosa, amics i familiars de Ricky Rubio.

Josep Hinojosa va agrair la predisposició de tots els jugadors i jugadores per participar d’aquesta festa. Va dirigir algunes paraules a Ricky Rubio: “D’aquí vas sortir i ens omple d’orgull que ens relacionin amb tu”.

Ricky Rubio també va agafar el micròfon i va confessar que “sóc un admirador més del Masnou Basquetbol. Vaig créixer aquí, vaig fer els meus primers passos en aquesta pista, que abans era verda i ara de parquet, i tant de bo el meu últim any el pugui jugar aquí”.

La Fundació de Ricky ha donat 90.000 euros per pavimentar la pista del pavelló municipal

L’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, va tancar l’acte agraint a Ricky Rubio, a la seva família i a la seva fundació per la col·laboració en la instal·lació del parquet a la pista del Complex Esportiu i en altres iniciatives. “Hem viscut una gran festa gràcies a tu, Ricky. N’esperem moltes més com aquesta”, va dir l’alcalde. “Com a Ajuntament s’ha de reconèixer les persones que fan una gran tasca pel nostre municipi i Ricky fa que el Masnou sigui conegut a tot el món”.

Per últim, i abans d’acabar l’acte, i Ricky Rubio va deixar l’empremta de les seves mans en una mitja esfera d’argila que representa una pilota de bàsquet. Un cop processada perquè adquireixi duresa, serà col·locada al mateix Complex Esportiu. La tarda anterior, Ricky Rubio va signar al llibre d’honor de l’Ajuntament del Masnou, on el van rebre l’alcalde i altres regidors i regidores del consistori.

Després d’aquesta festa, la pista ja s’anomena oficialment “Ricky Rubio”. Així es va acordar al conveni de col·laboració que van signar el mes de març l’Ajuntament del Masnou i la Ricky Rubio Foundation. A través d’aquest acord, la fundació de l’esportista masnoví es va comprometre a fer una aportació de 90.000 euros per pavimentar la pista amb parquet. Els treballs s’han dut a terme durant aquest estiu. En concret, s’han substituït 1.250 metres quadrats de linòleum per parquet flotant.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Bàsquet