Connect with us

Ajuntaments

Santa Susanna aspira a ser la seu de l’Eurovelo 2018

Santa Susanna presentarà la seva candidatura per esdevenir la seu de la trobada Eurovelo 2018. Ho va anunciar l’alcalde del municipi, Joan Campolier, en el decurs d’una reunió amb Gerard Martí Figueres, secretari general de l’Esport de la Generalitat.  

L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, regidors i representants hotelers de la Fundació Turística i entitats del sector del turisme eqüestre es van reunir amb el Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Martí Figueres. A la reunió també hi van assistir representants del sector hoteler de Santa Susanna i el representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier. L’alcalde va afirmar que “Santa Susanna és un destí de sol i platja, però projectes com l’Eurovelo faran desestacionalitzar la temporada”.  

L’Eurovelo és la xarxa europea de rutes en bicicleta que té com a objectiu el desenvolupament d’una xarxa de rutes de llarga distància per cicloturistes que permeti travessar Europa. És un projecte que lidera la Federació Europea de Ciclistes i que disposa de 70.000 quilometres de itinerari i un total de 15 rutes per Europa pensades per ser recorregudes en condicions de seguretat i comoditat. Eurovelo forma part del projecte de la Unió Europea per aconseguir un turisme més equilibrat. El seu objectiu és promoure viatges que siguin econòmicament, mediambientalment i socialment sostenibles.

Santa Susanna compta des del 2017 amb la certificació de Destinació Turística Esportiva de la Generalitat de Catalunya.

Font: Ajuntament de Santa Susanna

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments