Connect with us

Bodybuilding&Fitness

Santa Susanna Més en forma que mai

El pavelló del Parc del Colomer va acollir una nova edició del Campionat d’Europa de Bodybuilding i Fitness, organitzat per l’EBFF sota el paraigua de la Federació Internacional (IFBB). Un cop més, Santa Susanna va estar a l’altura

Un any més el Pavelló del Parc del Colomer de Santa Susanna va ser l’escenari del Campionat d’Europa de Bodybuilding i Fitness, organitzat per l’EBFF sota l’empara de la Federació Internacional (IFBB). Una competició de gran envergadura que va obligar a Santa Susanna a realitzar un enorme esforç logístic i humà per rebre la gran família del fisioculturisme europeu, format per més de 2.500 persones entre esportistes, jutges, directius i familiars.

Guanyadores d’una categoria femenina

Des del 30 d’abril fins al 6 de maig, Santa Susanna va tornar a convertir-se en la capital mundial d’aquesta especialitat esportiva que cada any té més adeptes, com demostra el nombre d’atletes tant en la competició masculina com femenina. En la present edició van tornar a superar-se la presència de més de 40 països europeus, en concret representants de 45 nacionalitats.

La competició es va disputar en diferents categories: Bodybuilding, Classic Bodybuilding, Men’s Physique, Classic Physique, Fitness, Bodyfitness, Bikini-Fitness, Wellness Fitness, Women’s Physique i Mixed Pairs. En cadascuna d’elles hi havia prova femenina i masculina i es dividia, en alguns casos, pel pes i l’altura dels competidors. En total es van lliurar 90 premis diferents, corresponents a 40 grups diferents de participants, la qual cosa ens dóna una idea de la dimensió de l’Europeu.

Men’s Physique, una categoria espectacular

Els representants de la selecció espanyola van obtenir un èxit rotund en proclamar-se campions d’Europa en la modalitat de Bodybuilding, quedant en segon lloc en la categoria Màster. Un any més, van ser els esportistes de l’est i del nord d’Europa els que van aconseguir més medalles.

També com cada any, la Federació Europea va celebrar la seva assemblea general a Santa Susanna aprofitant una competició que aposta per l’esport net i que realitza controls antidopatge en cada torneig perquè així sigui. Tant l’EBFF com l’IFBB han creat amb Santa Susanna un gran vincle de col·laboració, convertint-se el municipi del Maresme en la meca d’aquesta especialitat esportiva. Rafael Santoja, el president de totes dues organitzacions internacionals, considera que “Santa Susanna és la destinació perfecta per a un esport com el nostre per les seves infraestructures, ubicació, climatologia i ofertes paral·leles. Per a nosaltres és un honor tornar cada any a Santa Susanna. El seu alcalde, Joan Campolier, ja és un més dins de la gran família que és el bodybuilding”.

L’alcalde Joan Campolier i Rafael Santoja

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Bodybuilding&Fitness