Connect with us

Entitats

SEM CAN BANÚS:LA GRAN OFERTA ESPORTIVA DE VILASSAR DE DALT

Sota les sigles de SEM Can Banús (Serveis Esportius Muncipals) l’Ajuntament de Vilassar de Dalt agrupa tota l’oferta de serveis esportius i activitats que organitza de forma directa a través de l’àrea d’esports.

Sota el lema del servei “FES ESPORT, FES POBLE”, l’Ajuntament pretén fer arribar la pràctica de l’esport i de l’activitat física a totes les persones del municipi com una font de salut i de qualitat de vida. I també vol potenciar aquesta pràctica dins del municipi per qüestions de sostenibilitat i per poder establir xarxa social de poble.

Sota el lema “FES ESPORT, FES POBLE”, l’Ajuntament vol fer arribar la pràctica de l’esport i de l’activitat física a totes les persones del municipi com una font de salut i de qualitat de vida

I per fer-ho disposa d’uns equipaments esportius amb una oferta d’activitats i serveis que contemplen uns preus que s’adapten a totes les circumstàncies personals i socials (quotes per jubilats, pensionistes, disminuïts físics i psíquics, aturats i persones en risc d’exclusió social) per tal de garantir l’accés a l’esport a tota la població i fer de l’esport una eina d’inclusió social.

Aquests serveis i activitats es duen a terme dins el Pavelló Poliesportiu Can Banús i dins la Piscina Municipal donant servei a una mitjana de 1.200 usuaris d’edats que van des dels nadons fins a usuaris amb vuitanta anys.

Dins l’equipament Piscina Municipal s’ofereix el bany lliure, els cursets de nadons, els cursets de natació per infants i adults, la matronatació i l’aquagym. L’equipament també disposa d’una sala de fitness amb màquines de càrdio i de musculació.

Dins el Pavelló can Banús es poden trobar un total de 24 classes dirigides d’adults que inclouen modalitats com el ball en línia, pilates, treball funcional, stretching, dance tono, GAC, bodypump, ioga, steps tono i zumba. També hi duem a terme l’activitat d’iniciació a la gimnàstica artística femenina.
Tots aquets serveis actualment estan condicionats per les mesures per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 i per això l’Ajuntament aplica un 25% sobre els preus dels serveis.

Per tal de potenciar aquesta pràctica esportiva segura, molt abandonada durant aquest període de pandèmia, l’Ajuntament ha repartit un díptic informatiu amb tots els serveis que s’ofereixen i amb la promoció de matrícula gratuïta per poder-se inscriure sense aquest cost addicional.

El pavelló municipal, òbviament, també és la casa d’entitats esportives de llarga trajectòria al poble, com el Club Bàsquet Vilassar de Dalt, Club Atlètic Català de fútbol sala i Club Patinatge Artístic.

Tant el pavelló com la piscina municipal ofereixen un ampli ventall d’activitats que ja arriben a gairebé 1.200 usuaris. A més, és la casa de tres entitats esportives molt arrelades al poble

Els tres clubs comparteixen el pavelló per a dur a terme els seus entrenaments i partits de competició. Estem parlant de centenars de llicències federatives que fan que el recinte tingui un ús complet, la qual cosa posa de manifest la magnífica salut esportiva i formativa dels clubs de Vilassar de Dalt. Sense oblidar-nos del CE Vilassar de Dalt de futbol que entrena i juga en el Camp Municipal de Vallmorena.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Entitats