Connect with us

Clubs

SOM OLÍMPIC! SOM MALGRAT!

EL RENÉIXER DEL CE OLÍMPIC

Malgrat de Mar, com sol ocórrer en molts municipis, compta amb dos clubs de futbol. En aquest cas, el CD Malgrat, un dels més longeus i històrics del Maresme, i el CE Olímpic, fundat en 2005.
Amb el pas del temps totes dues entitats han anat coexistint, cadascuna d’elles amb les seves pròpies realitats.

El responsable del ‘miracle CE.Olímpic’ ha estat Josep María Canadell, coordinador general del club i vicepresident esportiu, que va remoure mar i terra per salvar
un club al qual va arribar com a pare d’un jugador fins que va acabar traient-se el títol d’entrenador per donar un cop de mà.
Canadell va incorporar Toni Murcia al club fa dos anys per pilotar una de les parcel·les més importants de l’entitat, el Futbol 7.
Per la present temporada el club s’ha reforçat amb José Manuel Morales, exentrenador del CD Malgrat al qual va ascendir de Tercera Catalana a Segona la temporada passada. Per raons personals i altres afinitats, va decidir abandonar aquella entitat i acceptar la responsabilitat de coordinar el Futbol 11 de l’Olímpic, on també porta les regnes de l’Amateur B.

Quinze anys després de la seva fundació en 2005,
 el club passa el millor moment de la seva història

Aquestes dues incorporacions han estat de vital importància perquè l’Olímpic no desaparegués, ja que la temporada anterior, sumit en una profunda crisi, solament comptava amb vuit equips i no tenia ni Escola.

“Era morir com a entitat o mirar cap al futur amb optimisme”, afirma Canadell. “Hem creat una gran estructura esportiva. Modesta, sí, però com si fóssim professionals. Avui dia comptem amb entrenador de porters, fisioterapeuta, psicòleg esportiu i fins el nostre propi canal de Youtube”, afegeix.

La transformació ha estat extraordinària perquè en l’actualitat, l’Olímpic compta amb una Escoleta formada per uns quinze nens i nenes, dos equips amateurs a Quarta Catalana, veterans, un juvenil, dos cadets, un infantil, tres alevins, un benjamí i un prebenjamí i un altre dels grans èxits del club: un equip femení, en aquest cas un infantil/cadet.
Les prop de 250 llicències converteixen al CE Olímpic en l’entitat de Malgrat amb més esportistes del municipi: “Hauríem pogut fer més equips, però la disponibilitat d’hores d’entrenaments i utilització del camp, que compartim amb el CD Malgrat, ens impedeixen créixer més”, diu Canadell.

El vicepresident, que agraeix la implicació de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Malgrat, sosté que “hem estat capaços de fer un club molt familiar, on el 90% dels nostres jugadors són del poble, però al mateix temps amb una estructura sòlida. I aquí el paper tant de Morales com de Murcia està sent fonamental”.

Després d’estar a punt de desaparèixer, avui
compta amb 13 equips i unes 250 llicències

Una gran notícia, sens dubte, per celebrar els quinze anys d’existència. Com diuen ells mateixos: Som Olímpic! Som Malgrat!.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs