Connect with us

Clubs

Teià Futbol Cinc: un equip de somni

Les jugadores de Lorenzo Raventós, amb l’ajuda tècnica de Ricard Amador i Marc Sánchez, han aconseguit aquest 2022-23 el somiat triplet en la màxima categoria de la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS): Lliga, Copa Catalana i Copa Federació

El passat 10 de juny, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Teià, el fins llavors alcalde Andreu Bosch, la 1a tinenta d’alcaldia Èrica Bustos, el regidor d’Esports Jordi López i altres membres de la corporació municipal, van rebre les integrants i l’staff del primer equip femení de futbol sala Teià Futbol Cinc.

Una recepció merescuda, un reconeixement just i necessari per donar valor a una temporada històrica. Sí, perquè les jugadores de Lorenzo Raventós, amb l’ajuda tècnica de Ricard Amador i Marc Sánchez, han aconseguit aquest 2022-23 el somiat triplet en la màxima categoria de la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS): Lliga Catalana 1a Divisió, Copa Catalana i Copa Federació.

El primer equip femení del Teià Futbol Cinc només ha perdut un partit en tota la temporada, la final de la Champions

Un domini incontestable que no deixa lloc als dubtes, la contundència dels números. En el campionat de lliga, el Teià Futbol Cinc va guanyar 20 dels 21 partits jugats, cedint un sol empat. A més, va anotar la barbaritat de 197 gols i només en va rebre deu, sent Berta Vilamala la pitxitxi del campionat amb 54 dianes.

A la Copa Federació Catalana de la FCFS també va comptar per victòries els seus partits d’eliminatòries, derrotant a la final celebrada a Sallent a l’AE Centelles per 2-1.

I el mateix comportament van tenir a la Copa Catalunya, on es van imposar al CFS Olímpic Argentona per 3-1. És a dir, triplet i invictes en tota la temporada domèstica. L’única derrota del conjunt teianenc es va produir a la final de la Champions League organitzada per la Futsal European Federation a Novara (Itàlia), on les franceses del Futsal Marguerittois van vèncer per 3-0.

No és d’estranyar, per tant, que algunes de les jugadores del Teià hagin estat convocades per formar part de la selecció catalana de cara al pròxim Europeu de Futsal. Les seleccionades van ser: Anna Bosch, Berta Vilamala, Judit Bernabeu i Ànima Cruz. El club Teià Futbol Cinc va ser creat el 1994, per tant la pròxima temporada complirà 30 anys de vida. En l’actualitat, el seu president és Ferran Roldán i el seu director esportiu, Christian Roldán.

LES CAMPIONES

 1. NAIARA ZARATE MORENO (portera)
 2. JENIFER CALDERON TORRADO
 3. ALMA CRUZ DOMÍNGUEZ
 4. BERTA VILAMALA (capitana)
 5. GEORGINA CARPI VICENTE
 6. JUDIT BERNABEU SIURANETA
 7. ANNA BOSCH ASENSIO
 8. XÈNIA ARACIL CELADA
 9. MARINA CHIVA I SANSO
 10. MERCÈ GIL SERRA
 11. MARTA DELGADO PASTOR
 12. HIKMAT KABBACH BOUAOUDA
 13. MAR IZQUIERDO PUJOL

More in Clubs