Connect with us

Clubs

Els teus centres esportius al Maresme

 


ELS SORLI SPORT ES CARACTERITZEN PER SER CENTRES INNOVADORS I INTEGRALS, EN QUE ES REUNEIXEN ESPORT, SALUT, OCI I ESTÈTICA

La cadena de centres Sorli Sport es caracteritzen per ser centres innovadors i integrals, en els quals es reuneixen esport, salut, oci i estètica. Amb un equip de professionals d’altíssim nivell al servei i atenció dels nostres  abonats, Sorli Sport integra tecnologia i disseny a les nostres instal·lacions. Ens enorgullim de posar al teu abast unes instal·lacions de primera classe on tots els nostres abonats se sentin còmodes, amb un ambient familiar i càlid. El nostre objectiu és educar , encoratjar  i motivar  per què assoliu els vostres  objectius de salut i benestar. Salut, esport i oci per a tota la família en un espai únic i de referència.

El més nou dels dos centres és Sorli Sport Vilassar. Inaugurat el 2014, es trova dins el complex Sorli Emocions (amb Hotel, Restaurant i Zona Comercial) a l’entrada de la vila i a nomès uns metres de la sortida 92 de l’autopista C-32. A més d’aquesta facilitat d’accès també compta amb aparcament gratuït per a tots els socis.

Són espais únics amb grans professionals disposats a educar, animar i motivar als usuaris per tal que assoleixin els seus objectius.

Al Maresme, nomès a SorliSport Vilassar pots fer ús de la ALTER G Anti-Gravity Treadmill. Aquesta màquina utilitza un sistema desenvolupat per la NASA que disminueix fins el mínim la gravetat a la qual estem sotmesos habitualment, per tant, redueix també el nostre pes corporal al córrer; aquest fet fa que resulti ideal tant per a processos de recuperació després d’una lesió, com per entrenament específic que requereixi d’aquestes condicions. Esportistes d’èlit com Rafa Nadal o Pau Gasol i també clubs de primer nivell com el Barça o els Lakers de Los Àngeles utilitzen aquesta mena d’aparells per tractar els seus jugadors. També posem a disposició dels nostres abonats un servei personalitzat d’entrenament per aconseguir els seus objectius amb més rapidesa i eficacia.

Però SorliSport també és un centre pensat per tots aquells als que els hi agrada mimar el seu cos; a la planta baixa del centre trobem 5 cabines, amb equipaments  d’última generació. Oferim als nostres abonats tota mena de serveis estètics tant facials (higiene facial, tractaments anti age, reparadors, hidratants, nutritius) com corporals (tractaments reductors anti cel·lulítics, reafirmants, circulatoris, ..). Igualment, tenen a la seva disposició tot tipus de massatges tant sensorials com terapèutics realitzats per professionals molt qualificats. Podreu gaudir dels massatges més innovadors i efectius que trobareu en el mercat (massatge geotermal, canyes de bambú, pindes aiurveda, ..) i quiromassatge local i corporal per tractar malalties i contractures.

Els clients tenen al seu abast un ampli ventall d’activitats i classes dirigides

A més d’aquests serveis, els abonats poden gaudir de les pistes de pàdel, sala de cycling, activitats dirigides (Zumba, Body Combat,..), solárium i properament clases de Swing.

Pel que fa al centre de Sant Vicenç de Montalt, tots aquells aficionats a la natació poden gaudir d’una piscina amb 6 carrils, com a valor afegit, una vegada acabats els seus entrenaments tenen l’opció de relaxar-se a una petita piscina amb 2 cascades i dolls a pressió. A més a més els usuaris poden gaudir de classes dirigides a les diferents sales, actualment el centre disposa de 3 sales (Sala de cycling i dues sales d’activitats dirigides).

Sens dubte es tracta d’espais únics amb grans professionals disposats a educar, animar i motivar als usuaris per tal que assoleixin els seus objectius.


Cinta antigravetat ALTER G, la màquina de córrer miraculosa

ALTER G Anti-Gravity Treadmill, una cinta de córrer que utilitza un sistema anti gravetat originari de la NASA. Aquest et permet reduir la gravetat a la qual habitualment estàs sotmès i, per tant, el teu pes en córrer. El principal benefici és que en ser capaç de reduir el pes de qui l’està utilitzant, redueix també l’efecte que produeix l’impacte l’organisme. Aquesta reducció està regulada a tot moment pel corredor que l’està utilitzant, amb el que pot ajustar-la exactament a les seves necessitats, diferents ritmes i obtenir el benefici sobretot a nivell articular d’aquesta reducció. Es una exclusiva de Solri Esport a Vilassar de Dalt

 

 


Sant Vicenç de Montalt

4 pistes de pàdel

1 piscina de 25m

Piscina de dolls, canons i cascades, sauna seca, bany de vapor, dutxes tèrmiques i cabina de gel.

Fitness: Zona de cardio (23 màquines), zona de pes lliure, zona de màquines amb moviment guiat i circuit d’iniciació, zona d’entrenament funcional i zona d’estiraments.

Sala de cycling amb capacitat per a 33 bicicletes. Es realitzen dos tipus de sessions: presencials amb monitor i virtuals.

Sala activitats 1: Steps, Body Sorli, Zumba…

Sala activitats 2: Esquena sana, Pilates, ioga,..

2 cabines equipades per realitzar tot tipus de tractaments estètics facials i corporals.

Dietética

Fotodepilació

Pàrquing

 

 


 Vilassar de Dalt

Sala fitness: Zona cardio (25 màquines), zona de pes lliure, zona de màquines amb moviment guiat i circuit d’iniciació, zona d’entrenament funcional i zona d’estiraments. Màquina antigravetat

ALTER-G

Sala cycling: Capacitat per a 23 bicicletes. Es realitzen dos tipus de sessions: presencials amb monitor i virtuals.

Sala activitats 1: Steps, Body Sorli, Zumba…

Sala activitats 2: Esquena sana, Pilates, ioga…

Sala Pilates Reformer: Disposem d’una sala exclusiva per realitzar classes de Pilates Reformer.

Pistes de pàdel: 6 pistes de pàdel a l’aire lliure

Circuit spa: Zona d’hidromassatge amb llits d’aigua, cascades i dolls a pressió, sauna ionitzada, 4 llits de relaxació, sauna seca, bany de vapor, 2 dutxes biotèrmicas i cabina de gel.

Piscina i carril contracorrent:

5 cabines, una d’elles doble, per realitzar tot tipus de tractaments estètics, facials i corporals.

Solarium

Fisioterapia,

Dietètica

Fotodepilació

Pàrquing

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs