Connect with us

Ajuntaments

Tiana estrena el seu nou Parc de Cal·listènia a Can Puigcarbó

La Regidoria d’Esports, Mediambient, Cultura i Promoció Econòmica van implantar el projecte itineraris saludables on es fomenta l’activitat física, el medi ambient, la cultura i la promoció econòmica del municipi mitjançant una xarxa d’itineraris que es poden trobar senyalitzats físicament i de forma online a través de la plataforma Natura Local:

Per la implantació de l’itinerari esportiu, i per tal d’augmentat l’oferta esportiva, es va transformar el Parc de Can Puigcarbó en un parc que atén diferents necessitats i diferents públics: gent gran, gent amb patologies, adults i joves.
Cal destacar que des de Duet Sports Jordi Marí, tots els dimarts i dijous de 19h a 20h, de forma gratuïta, es dinamitza l’espai amb diferents propostes de sessions d’entrenament, adaptats a diferents nivells i edats.

El consistori ha implantat el projecte itineraris saludables per fomentar l’activitat física, el medi ambient, la cultura i la promoció econòmica.

L’objectiu és millorar el condicionament físic de les persones i promocionar estils de vida actius i saludables. Actualment existeixen, en diferents espais però dins del mateix parc, 3 zones amb elements esportius i un parc infantil esportiu:
Zona 1: Adreçat a persones amb patologies i orientat a millorar la mobilitat articular.
Zona 2: Parc que consta de 5 elements que va destinat a la millora del treball físic i el treball funcional.
Zona 3: Parc amb 5 elements cardiovasculars i de tonificació.

La regidoria d’esports va rebre una sol•licitud per part d’un grup de joves del municipi que demanaven que es complementeixi el parc, i concretament la zona 2 amb una 4a zona, amb aparells de cal·listènia per treballar funcionalment de forma més complerta i adaptada a aquesta modalitat esportiva.
Desprès d’analitzar la demanda i valorar la viabilitat del projecte, des de la regidoria d’esports, conjuntament amb un grup de joves de Tiana, s’ha treballat de forma participativa per tal de dissenyar, adaptar i complementar el Parc Esportiu de Can Puigcarbó per tal de atendre les necessitats i demandes del públic jove, i potenciar així l’esport de lleure i l’oci esportiu.
“Era una reivindicació històrica dels joves del nostre municipi i ells mateixos varen participar amb l’Ajuntament en l’elecció dels elements de cal·listènia. Diguem que va ser un bonic regal de Nadal per al poble”, apunta Albert Sales, regidor d’Esports de Tiana.

Albert Sales, Regidor d’Esports


“Era una reivindicació històrica dels joves i ells mateixos van participar amb l’Ajuntament en l’elecció dels elements de cal·listènia

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments