Connect with us

Bàsquet

VDM Bàsquet, educant en valors

VDM

VIU Bàsquet Som Diferents

Un club dedicat a les persones, l’esport i la ciutat

El Club Bàsquet Vilassar de Mar es va fundar l’any 1984. Una colla d’amics i veterans del bàsquet van fer de les seves trobades els inicis del club a la pista de Lluís Guardiola. Carles Dalmau, Jos Petit i Pere Miralles, entre d’altres, van ser els primers membres fundadors d’una junta presidida per Ignasi Viñals. Aquella primera temporada el club ja va competir amb quatre equips, incloent-hi un sènior amb gent del poble i rodalies.

PAVELLÓ PACO MARTÍN

El primer salt qualitatiu va ser el 1989 amb la inauguració del pavelló Paco Martín, una instal·lació referent a la comarca que va permetre créixer en nombre de jugadors i equips per assentar-se en les competicions de la Federació Catalana de Bàsquet. Va ser a principis de l’any 2000 quan es va crear la secció femenina del club que, a dia d’avui, és una referència a la comarca.

Amb el nou pavelló de la Bòbila, inagurat l’any 2012, el club segueix creixent en nombre de jugadors i jugadores i també en qualitat d’entrenaments, acoseguint assolir categories de més nivell.

Moment actual il·lusionant. Cal destacar que el VDM Bàsquet te una estructura masculina i femenina completa des de les categories més petites fins a sèniors, amb equips de veterans i veteranes.

Actualment, l’entitat vilassarenca està immersa en un procés de renovació, actualització i expansió.

Carles Duran, Mireia Vila o Jordi Jimènez són exemples de gent formada en el club i que han arribat al sostre del bàsquet estatal. Història viva d’un petit gran club que tot just ha ha fet 35 anys.

ELS PUNTS DEL PLA ESTRATÈGIC

Pla estratègic 2020-2022. El VdMbàsquet està format por 21 equips i gairebé 300 jugadors i està parlant amb l’Ajuntament per poder portar a terme aquesta mateixa temporada l’ampliació de La Bòbila amb una pista exterior coberta.

El pla estratègic del club es basa en 7 punts:

1. Durant aquesta temporada els nostres equips competiran a un nivell per sobre del recomanat, l’important no és guanyar, sinó formar-se i fer-se millors persones mes preparades per un futur competitiu i dintre d’allò que significa l’esport

2. Buscarem nous models de campus de Setmana Santa i estiu on aportarem una nova forma de practicar bàsquet divertint-se i millorant convidant a jugadors professionals per donar nous patrons dintre del món de la competició d’alt nivell als nostres jugadors i jugadores.

3. Desenvoluparem amb molta força el projecte de Xarxes Socials amb l’objectiu de superar el 1.500 seguidors el primer any i arribar a 1.800 abans de desembre de 2020, volem ser el club del Maresme amb les xarxes socials amb més seguidors i tenim l’estratègia per aconseguir-ho. Volem a més a més ser un mitjà de divulgació de totes les activitats i iniciatives que es puguin produir a Vilassar de Mar, volem ser un altaveu de la ciutat amb influència i amb l’objectiu clar d’arribar al 20% de la població d’una forma directa i molt ràpida.

4. Noves equipacions a partir de la propera temporada, volem tenir una imatge molt diferent, fresca i moderna on el nostres jugadors siguin també innovadors en les seves equipacions amb materials reciclats, ecològics i preocupats també per el mig ambient.

5. Estem desenvolupant nous models de patrocini de proximitat, on volem ser el soci del nostre patrocinador oferint poder transmetre el seu missatge d’empresa en l’entorn quan ho necessiti i d’una forma fresca i diferent, a més a més amb paquets per a totes les butxaques i necessitats

6. Som un Club social i compromès és per això que aquesta temporada comencem a treballar amb accions i iniciatives socials, i començarem donant suport a l’esclerosi l’esclerosis múltiple, treballarem amb la fundació baila amb l’EM on Asier de la Iglesia jugador de bàsquet de primer nivell lidera la recol·lecta de fons per a la investigació d’aquesta malaltia, és per això que estem venent polseres a partir de 2€ on tota la recaptació dació  de forma íntegra destina a la investigació d’aquesta malaltia, també amb això involucrem els nostres jugadors i jugadores i els consciencien de participar en iniciatives com aquesta i les eduquem en valors

7. Per últim som un club diferent, un club de bàsquet que treballa per la seva ciutat, que fa créixer els seus jugadors amb un procés d’inversió nou i amb moltes idees que ens farà aviat donar el salt i col·locar el club com a referent esportiu al Maresme, som un club que donarem moltes notícies en els pròxims mesos, i que volem que t’uneixis a aquest projecte, t’hi esperem…..

Jorge Alcaraz

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Bàsquet