Connect with us

Ajuntaments

VII Edició La Sant Mateu XTrail, a punt

És una de les proves més boniques de la comarca que permet gaudir d’unes espectaculars vistes

La Sant Mateu Xtrail és una cursa de muntanya que transcorre bàsicament dins el terme municipal de Premià de Dalt. El nom és un homenatge a l’indret de la Font i l’Ermita de Sant Mateu, punt de reunió habitual i recurrent dels premianencs. Un lloc magnífic al voltant del qual s’han dissenyat els 4 recorreguts.

Particularment, és una de los proves més boniques de la comarca perquè a més de córrer per diferents indrets de la muntanya, des de les parts més altes es poden contemplar unes vistes espectaculars del Mar Mediterrani i de la ciutat de Barcelona.

MARXA POPULAR

Aquest any, com a novetat, s’hi ha afegit una marxa popular una mica més curta i també la Sant Mateu Xtrail Kids, adreçada als corredors més petits (per a nens i nenes de 4 a 12 anys, dissabte 11 de gener a les Pistes d’atletisme del Camí del Mig/Can Vilar). Les distàncies són 25 Km, 15 Km, 10 Km i 5,5 Km, totes dins els límits del Parc de la Serralada Litoral i totes passant per la Font i l’Ermita.

Les dues  primeres són més exigents i dirigides específicament a corredors experimentats. La distància de 10Km i la de 5,5 Km està adreçada a aquells que volen inciar-se en el món del Trail Running o que la volen fer caminant. És una prova oberta a caminants (amics, famílies, nens…).

INFORMACIÓ SOBRE LA PROVA

Data: 12 de gener de 2020

Lloc: Associació Cultural Sant Jaume

Adreça: Riera de Sant Pere, 147, Premià de Dalt

Sortida 25 km: 8:45h.

Sortida 15 Km: 9:15h.

Sortida Marxa 10 Km: 9:20h.

Sortida Marxa 5,5 Km: 9:20h.

DORSALS I SAMARRETA

El dorsal i la samarreta es podran recollir com es detalla a continuació:

Lloc: Societat Cultural Sant Jaume (Riera de St. Pere, 147 Premià de Dalt)

Dissabte 11 de gener:

De 16:00h. a 19:00h

Diumenge 12 de gener:

A partir de les 7:00h. fins les 8:20h.

per a la modalitat 25 Km

A partir de les 7:00h. fins les 8:45h.

per a la modalitat 15 Km

A partir de les 8:00. fins les 9:15h.

per a la modalitat 10 Km

A partir de les 8:00. fins les 9:25h.

per a la modalitat 5,5 Km

+ Info:  www.stmateuxtrail.com


Nova millora en el Camp Municipal de futbol

El Camp Municipal de Futbol de Premià de Dalt presenta una important novetat a partir d’aquest mes. Amb el sobrant de la gespa artificial d’última generació que es va instal·lar en els dos camps de futbol, s’han construït dos espais amb porteries perquè els més petits puguin jugar i entrenar. Estan situats aprofitant l’espai sobrant en el camí entre el primer camp de futbol i el segon. Una millora de la instal·lació esportiva per potenciar l’ús de l’Anella Esportiva de Premià de Dalt en la seva gran aposta per la vida saludable.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments