Connect with us

Calella

Voleibol Escola Pia Calella

Les coses ben fetes

El club de vòlei de l’Escola Pia Calella s’ha convertit, per dret propi, en un dels actors més destacats d’aquest esport tant al Maresme com a Catalunya. L’any passat dos dels seus equips van aconseguir grans resultats esportius. L’equip cadet femení de Tercera Divisió es va proclamar campió de Lliga i el juvenil masculí va pujar de categoria, a Primera Divisió.

El cadet femení de 3a Catalana va guanyar la Lliga la temporada passada

El club de vòlei Escola Pia Calella el va constituir el tècnic argentí Roberto Cepeda fa nou anys amb molta dedicació i interés. Tot va començar com una petita secció del col·legi, on es donava el servei d’extraescolars de vòlei, però a mesura que van anar passant els anys, la bona gestió de Cepeda i els seus ajudants va fer que creixes fins al punt on ens trobem avui dia, un club competint a un magnífic nivell i amb deu equips constituïts, cinc d’ells participant a les lligues federades de la Federació Catalana de Voleibol, que any rere anys té més llicències.

Equip masculí que va aconseguir l’ascens a Primera Divisió

L’entitat calellenca té com a principal missió la formació dels jugadors i jugadores perquè puguin tenir un bon creixement esportiu dins d’aquesta disciplina esportiva. Hi ha tres valors que destaquen dins del club i que son irrenunciables: esforç, compromís i respecte.

El creixement de l’Escola Pia Calella no s’entendria sense l’esforç del col·legi, del mateix Robert Cepeda, dels jugadors i les seves respectives famílies i el nou equip tècnic que ha agafat el llegat de l’entrenador argentí.

Sènior Femení, un dels cinc equips federats del club

Ara és Oriol Terricabras el responsable d’aquesta secció que disputa els seus partits en les instal·lacions de l’Escola, on també juguen els equips de futbol sala. “Hi ha una magnífica estructura gràcies a la bona feina que va fer Robert Cepeda i ara el que hem de fer és consolidar-la i millorar-la si podem, perquè hi ha molt bons actius com són els jugadors/es, que entrenen i competeixen amb molta il·lusió”, explica l’Oriol.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Calella