Les campiones del món ens visiten

A Padel, Padel

LA CATALANA I LA MENORQUINA SON LES ACTUALS NÚMERO 4 DEL WPT

Van guanyar el campionat del món amb la selecció espanyola i van ser subcampiones mundials per parelles. Són unes de les millors parelles del pàdel espanyol.

Formen una de les millors parelles de pàdel d’Espanya i del món. En la seva primera temporada juntes van aconseguir alguna cosa increïble, guanyar el Campionat d’Espanya: “Des del primer moment ens varem compenetrar molt bé. Gemma m’ha contagiat la seva ‘garra’ innata, aquesta lluita sense treva per cada punt”, afirma Lucia, la més veterana de les dues i amb un admirable palmarès a la seva esquena.

La menorquina Gemma, que va viure una llarga temporada en el Maresme (Masnou), destaca de Lucia “la seva actitud, que fa que quallem molt bé. Admiro la seva constància i capacitat de treball”.

Lucia Sainz i Gemma Triay van començar a jugar juntes el 2016

Les dues tenen en comú que procedeixen del tennis. Van ser joves promeses que, per diferents motius, no van arribar a fer el salt al professionalisme: “El Tennis li ha fet molt bé al món del pàdel”, assevera Lucia. I ho raona: “Avui tots els joves pugen des de molt a baix jugant a pàdel, però les de la meva generació gairebé totes venim del tennis”. Ho diu amb coneixement de causa, ja que des dels cinc anys fins als vint-i-cinc va competir al món de la raqueta.

Gemma va sofrir una lesió als 19 anys a la seva Menorca natal “i vaig decidir venir a estudiar a Barcelona. En el meu segon any a la universitat vaig veure que hi havia un torneig de pàdel, em vaig apuntar, ho van guanyar i així vaig començar a inocular-me el virus d’aquest esport. Tenir una bona base tennística em va permetre adaptar-me molt més ràpid al pàdel”.

Lucia Sainz i Gemma Triay van començar a jugar juntes el 2016

El gran objectiu de les dues és conquistar per fi un torneig del World Padel Tour i superar de pas el cinquè lloc per parelles en la classificació: “L’any passat ens van quedar dues vegades a les portes del triomf”, recorda Lucia. Gemma agrega que “un altre dels nostres reptes serà defensar el Campionat d’Espanya i intentar fer-nos amb el Mundial per parelles i el de Catalunya”.

A la pista exhibeixen un joc molt harmònic, Lucia en el ‘drive’ i Gemma en el revés. Coincideixen a afirmar que “abans el pàdel era més defensiu, hi havia més por a guanyar el punt. Ara no, s’ha convertit en un esport molt més agressiu, d’atac continu, la qual cosa ho converteix en un espectacle molt atractiu per a l’espectador per la brillantor dels punts”.


Van conquistar el torneig del Clark Pàdel

Les nostres protagonistes van mostrar el seu gran nivell i superioritat en el torneig Gran Slam disputat en el Clark Pàdel de Cabrera de Mar, vàlid pel Circuit Català de Pàdel, en imposar-se en la final a la parella formada per Márquez-Rivas. El torneig va atreure centenars d’afeccionats que van gaudir d’un cap de setmana del millor pàdel que es pot veure en l’actualitat. La prova masculina va ser guanyada per la parella Toni Bueno-Héctor Escalante.

 

 

 

You may also read!

Sergi Gómez, d’Arenys de Mar a l’elit del futbol

Format futbolísticament als planters del Canet de Mar, Mataró i Barça, triomfa avui en les files del Celta de

Read More...

Pere Robert, Una vida dedicada a l’esport

Director d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, també és vicepresident esportiu  de la Federació Catalana i Espanyola de Natació. Va

Read More...

“Anar als Jocs d’Atenes va ser com tocar el cel amb les mans”

JAUME COMAS El ‘carterista’ de Premià de Mar Olímpic a Atenes 2004, ha estat un dels millors bases del bàsquet

Read More...

Deixa un comentari:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu