Connect with us

Clubs

20 anys de “PARADISE” a Mataró

Al maig de 2002, ara fa exactament 20 anys, va néixer una instal·lació esportiva que acabaria canviant la fisonomia d’una part de la ciutat de Mataró i convertint- se en tota una referència de qualitat també al Maresme: el Gimnàs Paradise. Un nou concepte de centre esportiu, modern, ampli, lluminós, amb unes instal·lacions i prestacions mai vistes fins a aquest moment a la nostra comarca.

6.000 metres quadrats d’instal·lacions estratègicament situades davant del Parc TecnoCampus i donant-li la mà a L’Arquera, la monumental escultura que s’ha convertit en tot un emblema de la ciutat de Mataró.

Va néixer el 2002 com un nou concepte de centre esportiu, modern, ampli, lluminós, amb unes instal·lacions mai vistes fins a aquell moment a la nostra comarca.

Fa vint anys Paradise va arribar per a ajudar els seus clients a portar una vida saludable a través de la pràctica esportiva amb una oferta d’activitats que ha anat creixent al llarg d’aquestes dues dècades. Dues piscines climatitzades, una de 25 metres i una altra de 10 metres, amb cascades i dolls de diferent intensitat on es fa AquaGym i cursets de bebès, nens i adults. En la mateixa zona d’aigües hi ha dos jacuzzis, bany de vapor, sauna seca i dutxa escocesa que conformen un magnífic balneari.

Una altra dels senyals d’identitat de Paradise han estat les seves classes dirigides i el seu gimnàs de 600 metres quadrats, recentment renovat amb les millors màquines del mercat. El centre compta amb una magnífica sala de Spinning amb 50 bicicletes situades en graderies a diferents altures amb efectes de llums i projecció d’imatges, i altres per a la pràctica de CrosDir, Boxa i Pilates Reformer. Hi ha tres sales més on es fan classes dirigides, com a Body Pump, Body Combat, Zumba, Tono, Ioga i Aero-Ioga. Estem parlant de més de 180 activitats esportives a la setmana.

L’emblemàtic centre arriba a la maduresa amb una extraordinària oferta esportiva i unes instal·lacions privilegiades, úniques al Maresme

En el seu ànim de continuar millorant l’oferta als seus clients, Paradise compte des de 2016 amb quatre pistes de pàdel on poder gaudir d’aquest esport i de la seva escola. Un club social dins del mateix club. I sense sortir del recinte, els socis tenen servei de perruqueria, estètica, restauració, osteopatía… i des de fa uns mesos d’un dels millors centres de Fisioteràpia del Maresme, on acudeixen esportistes d’elit per a recuperar-se de les seves lesions.

Amb la finalitat d’aconseguir l’excel ·lència en els seus serveis, Paradise forma part de la prestigiosa cadena DIR des de fa tres anys. Una suma d’esforços que beneficia als seus clients, acompanyats per un equip de 37 professionals sota la supervisió de l’’alma mater’ de Paradise, Juan Carlos Escolano, entusiasta gerent del centre i en el seu moment entrenador de centenars d’esportistes, amén d’haver estat un dels millors taekwondistes d’Espanya de la seva època.

Vint anys contribuint a formar una societat més sana i saludable a través de la pràctica esportiva.

Això, i molt més, és DIR Paradise.

Les dades de DIR Paradise

Brillant festa d’aniversari

Vint anys no es c ompleixen cada dia. És un llarg camí, una efemèride que DIR Paradise va voler celebrar com es mereixia, amb una festa d’aniversari conduïda pel popular humorista nascut a Mataró, Pep Plaza, famós pels seus divertits papers en el programa ‘Polònia’ de TV3. Van acudir a l’acte diferents autoritats, com la regidora d’esports de Mataró, Beatriz Delgado, o el director de TecnoCampus, Josep Lluis Checa.

A més d’humor i diversió, es van viure moments d’emoció com va ser el reconeixement als quinze socis més antics del centre, que estan en Paradise des del primer dia que es van obrir les portes. Tots van rebre en bonic regal.

FIDELITAT El centre va reconèixer amb un regal la fidelitat dels socis més antics, aquells que estàn des de el primer dìa que va obrir les seves portes
AUTORITATS Juan Carlos Escolano amb algunes de les autoritats que van estar presents a la festa d’aniversari de DIR Paradise

I del passat i present al futur: els nens. DIR Paradise, per a celebrar el seu aniversari, va oferir a les escoles de Mataró que els seus alumnes participessin en el concurs de dibuix infantil amb la temàtica ‘Salut i Esport’. Un gran èxit. Un jurat especialitzat va triar els vint millors treballs, tots ells premiats. El guanyador, Joan Alsina, del col·legi Maristes Valldemia, va rebre el fantàstic premi d’un creuer MSM de set dies pel Mediterrani amb la seva família.

Una festa que va realçar el que sempre ha volgut ser Paradise: una família.

More in Clubs