Connect with us

Clubs

ATT PREMIÀ DE MAR: 35 anys fent tennis taula

Una família anomenada ATT PREMIÀ DE MAR

L’Associació de Tennis Taula Premià, més coneguda com l’ATT Premià, va ser fundada el 29 de juny de 1985 i, llavors, comptava amb només una taula. Es va ubicar per primera vegada ben a prop del camp de futbol del CE Premià, a l’antic Carrer San Fernando, avui Sant Ferran. No obstant aixó, el club es va desplaçar al Carrer Unió, posteriorment al Carrer Torras i Bages, i en els últims anys ha viscut una etapa d’incertesa, ja que ha hagut de canviar d’ubicació nombroses vegades.

Actualment podem trobar l’ATT Premià a l’Escola Sant Cristòfol. Històricament el club ha gaudit de bona salut, tot i tractar-se d’un esport minoritari al nostre territori. Un exemple és la inscripció de 15 equips federats en competicions oficials la temporada 90-91, o l’organització d’activitats com el torneig Vila de Premià o el torneig de Nadal. Al llarg dels anys l’ATT Premià ha sabut mantenir-se en bones categories, comptant amb jugadors de molta qualitat, com Óscar Campos, o assolint la Divisió d’Honor femenina durant els anys 90. I, recentment, el jugador Xavi Escolà va guanyar el bronze al Campionat de Catalunya per a majors de 50 anys.

L’ATT Premià es troba en un procés de regeneració que espera culminar amb les noves instal·lacions

L’entitat s’ha trobat, aquest darrer any, en una situació complexa, ja que degut a la pandèmia i a les limitacions de l’espai on s’ubiquen actualment, han hagut de renunciar a inscriure alguns equips, així com a donar continuïtat a l’escola de tennis taula. Tot i així, els membres de l’associació no perden la fe i esperen amb ganes una nova reubicació a l’Institut Verge Montserrat, que tot i encara estar pendent de ser validada per l’Ajuntament, el club veu com una oportunitat d’or per tornar a fer-se grans i reobrir l’escola de tennis taula perquè els joves del poble puguin gaudir d’aquest esport, així com ampliar la quota d’equips en competició.

El club transmet el seu agraïment a l’Ajuntament per la seva ajuda i la seva predisposició a trobar un espai adient. Aquesta propera temporada, si tot va bé, l’entitat inscriurà un total de 7 equips: un 2a nacional, un preferent, un 2a provincial, un 3a provincial i tres equips de veterans. A això hi sumem, també, 8 jugadors menors de setze anys que participaran en el circuit Promeses.

En definitiva, l’ATT Premià es troba en un procés de regeneració, que espera culminar amb les noves instal·lacions i que servirà perquè el club pugui seguir engrandint la seva història i portar de nou el tennis taula als joves de Premià de Mar i els voltants.


JUNTA DIRECTIVA

PRESIDENT
Joan Vilaró

SECRETARI
Joan Navarro

TRESORER
Francesc Roselló

VOCALS
Josep Serra
David López
Joaquín Guarch
Miguel Pérez

DADES

COLORS
VERMELL i NEGRE

ANY FUNDACIÓ
29 de Juny de 1985

SEU
C. Rafel De Casanova, 32 PREMIÀ DE MAR (08330)

TELÈFON
937 512 488

HORARI
DIMARTS I DIJOUS
(18 a 20 h)

MAIL
attpremia@hotmail.com


Jaume Colldeforn, de Premià de Mar a Tòquio 2020

Jaume Colldeforn, premianenc, soci i jugador de l’ATT Premià, n’és un membre il·lustre. Aquest estiu, l’àrbitre internacional ha ampliat el seu horitzó tot viatjant a Tòquio per, entre d’altres partits, arbitrar la final de dobles mixtes dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Val a dir, també, que és la primera final olímpica de la història del tennis taula en aquesta modalitat.

El gran paper de Jaume Colldeforn dins l’equip arbitral en competicions com el Youth Olympics de Singapur, al 2010, o el Campionat del Món de 2018, li ha servit perquè que la ITTF (màxim organisme del tennis taula a nivell mundial) el seleccioni per viure el somni olímpic.

El Maresme no només ha tingut 14 representants esportistes, sinó que gràcies a Jaume Colldeforn ha pogut comptar també amb un àrbitre de primera línia mundial.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs