Connect with us

Clubs

Centre Atlètic Laietània. Un club únic al Maresme

Situat a la Urbanització de la Cornisa, a tocar de Can Bruguera, i a tan sols cinc minuts de Mataró, el Centre Atlètic Laietània pot presumir d’oferir als seus socis un entorn únic i privilegiat: 60.000 metres quadrats de plena naturalesa i boscos, allunyats de la contaminació i la bullícia urbana, marc idoni per a la pràctica esportiva i per gaudir de les moltes i nombroses activitats que ofereix un dels millors clubs esportius de Catalunya.

Camí dels 100 anys d’història, va ser inaugurat el 1925 com Grup Excursionista i després d’atletisme. Amb el pas dels anys, i gràcies a la construcció de les actuals instal·lacions el 1975, també s’ha convertit en un centre poliesportiu, lúdic i social, atenent els gustos dels seus gairebé 1.800 socis.

El club té 1.800 socis i ofereix un ampli ventall d’activitats en un entorn únic i privilegiat: 60.000 metres quadrats de plena naturalesa i boscos

El Laietània, com és conegut arreu, és una referència a Catalunya en atletisme, tot un històric. La seva escola, dirigida pel vilassarenc Andreu Novakosky, té en l’actualitat 235 nens i nenes, des dels 4 fins als 14 anys. S’entrenen en les magnífiques i renovades pistes de l’estadi d’atletisme Municipal de Mataró. També ho fa el nodrit grup de competició, format per uns 80 atletes, que ja es divideixen en grups especialitzats, sent el de velocitat el més nombrós. Una de les atletes més destacades és Marina Martínez, subcampionat d’Europa de 1.500 metres sub-20 i un 6è lloc al Mundial de Kenya de 800 metres. Marina és sòcia del club des de petita i s ha format a la seva escola.

PÀDEL. El club compta amb set pistes que permeten una gran activitat esportiva

També destaquen les escoles de tennis i pàdel, dos esports molt presents al club, que disposa de sis pistes de terra batuda, una de mini tennis de gespa artificial i set pistes de pàdel. El direcrtor de totes dues escoles és Albert Duran, que té la responsabilitat d’ensenyar a 100 nens i nenes, de 5 fins als 17 anys. D’aquests, més de 40 estan federats i formen els set equips que competeixen a les diferents lligues catalanes de la FCT. També hi ha dos equips de competició d’adults, un masculí i altre femení.

Camí dels 100 anys de vida, el ‘Laietània’, com és conegut arreu, és un dels millors clubs de tot Catalunya

El Laietània ha fet un salt de qualitat molt gran amb les seves set pistes de pàdel, que li permeten ser un club molt viu socialment i també en el vessant formatiu i competitiu. Compta amb una escola mixta i uns 90 jugadors que competeixen en les Sèries Nacionals de Pàdel (SNP), entre d’altres.

PISCINA. La interior és climatitzada i hi ha tres més exteriors d’estiu

Però el club és molt més que això, estem parlant d’una entitat que ha apostat per l’estalvi energètic amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques i que ofereix als seus socis un ampli ventall d’avantatges: piscina climatitzada, tres piscines d’estiu, un gimnàs de 400 metres quadrats amb màquines d’última generació i una pista de vòlei platja, esport que està sent la gran revelació dels últims anys. Sense oblidar-nos del camp de gespa de futbol sala.

L’Escola d’atletisme, formada per 235 nens i nenes és tot un referent a Catalunya per la seva qualitat formativa, que es tradueix en importants èxits competitius

Zones de pícnic en plena natura, restaurant panoràmic amb unes extraordinàries vistes… i l’opció de poder acudir als diferents campus que el club ofereix per l’estiu, Nadal i Setmana Santa i que sempre tenen una fantàstica acceptació.

GIMNÀS. Ampli gimnàs, preparat amb màquines modernes i molt lluminós

Tot això per unes quotes molt assequibles i familiars: 21 euros mensuals entre els 5 i 20 anys; 36 euros dels 20 als 25 i 46 euros la quota adult. I fins als 5 anys, gratuïta. Esport, natura…
Algú dona tant per tan poc?

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs