Connect with us

Clubs

JOAN SOTERAS, PRESIDENT DE L’FCF, VISITA ELS CLUBS DE FUTBOL DEL MARESME

El president es va reunir a la seu de la delegació amb prop d’una trentena de presidents i representants d’altres clubs de futbol de la comarca

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, va visitar recentment la delegació de l’organisme federatiu al Maresme. A la seu situada al carrer Alcalde Josep Abril, número 9 de Mataró, hi van acudir prop d’una trentena de president o representants d’altres tants clubs de futbol de la comarca.

També s’ha reunit amb la regidora d’Esports de Mataró per preparar l’homenatge a Antonio Jiménez, representant de l’FCF al Maresme mort recentment

La intenció d’aquesta trobada era que el president Soteras i els clubs tinguessin un intercanvi d’impressions ara que la competició, per fi, ha pogut començar amb normalitat després de dues temporades de restriccions a conseqüència de la pandèmia. Soteras es va reafirmar en el que ja havia anunciat en l’última Assemblea de l’FCF celebrada el mes de juny passat a Blanes, que l’any vinent, en una data encara per decidir, es presentarà a la reelecció.

Va confirmar als presidents i representants dels clubs que tornarà a presentar-se a la reelecció en les eleccions de l’any vinent

Igualment, el president de l’FCF va comunicar als presents que s’ha reunit amb la regidora d’Esports de Mataró, Beatriz Delgado, per a preparar de manera conjunta l’homenatge a Antonio Jiménez, amb la finalitat de destacar la figura i reconèixer el treball que va fer en benefici de tot el futbol del Maresme durant la seva llarga i exitosa etapa com a delegat de l’FCF. Mort el mes de setembre passat, Antonio Jiménez va ser una persona molt estimada i admirada per tota la comunitat futbolística de la nostra comarca.

Soteras va estar acompanyat de Moha El Gaadaoui, de qui Soteras va dir que “ha estat l’alumne avantatjat d’Antonio Jiménez i crec molt en ell perquè sigui el delegat de l’FCF al Maresme, responsabilitat que ja ha du a terme els últims mesos”. Va afegir que “el Maresme és una de les delegacions més potents que hi ha a Catalunya i això es pot demostrar pel gran nombre de clubs que té i de llicències, que passen de les 11.000. A més, sempre s’ha distingit per ser una comarca on s’han format grans jugadors”.

“Em comprometo a seguir vetllant pels interessos del futbol modest, mantenir les ajudes que ja van rebent i ser un exemple de transparència” – Joan Soteras

El president de l’FCF també va explicar que “pretenc ser una persona pròxima als clubs, escoltar les seves necessitats, conèixer les seves inquietuds i ajudar-los a resoldre tots els problemes que puguin tenir”.

Durant el torn de preguntes, els presidents es van preocupar, entre altres aspectes, pel pla de competició de les diferents categories una vegada que, sembla ser, la normalitat ha arribat per a quedar-se. Soteras es va reafirmar en el seu compromís de “vetllar pels interessos del futbol modest, mantenir les ajudes que ja van rebent i ser un exemple de transparència”.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs