Connect with us

Clubs

CN EL MASNOU, A TOTA VELA!

El Club Nàutic el Masnou continua demostrant any rere any la seva capacitat, estructura i entusiasme per organitzar grans esdeveniments esportius que ajuden a posicionar i donar visibilitat al municipi i al Maresme a tot el món.

Per a mostre, aquest mes d’agost ha acollit el Youth European Championship 2021, una competició de vela corresponent a la modalitat de Classe Europa i on van participar un total de 83 esportistes (51 nois i 32 noies), acollint joves regatistes de Bèlgica, Dinamarca, Luxemburg, Itàlia, Finlàndia, França, Suècia, Alemanya i Espanya.

YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021

L’edició d’enguany va començar amb la benvinguda de les diferents delegacions, el registre dels participants i l’explicació de les mesures COVID. En van realitzar proves PCR, tant a esportistes com a entrenadors i acompanyants , amb cap positiu detectat.

Dissabte 7 d’agost es va donar el tret de sortida amb un acte inaugural molt emotiu on els participants van fer una desfilada des de la Base Nàutica i fins a la seu del club travessant tot el Port del Masnou. Així, des del diumenge 8 i fins al dijous 12, els masnovins i les masnovines van poder gaudir d’un espectacle marítim. Una competició marcada per la falta de vent que va impedir poder dur a terme algunes de les regates programades i, per altra banda, el bon ambient entre tots els regatistes participants.

L’entitat masnovina va organitzar amb gran èxit l’esdeveniment esportiu de la classe Europa on van participar 83 esportistes de nou països

L’acte de la entrega de premis va comptar amb la presència de l’Il·lm. Sr. Jaume Oliveras, alcalde del Masnou, el Sr. Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela i del Sr. Manel Freixa, president del Club Nàutic El Masnou, que van entregar els guardons. Els acompanyaven el Sr. Paul Depoorter, secretari internacional de la classe Europa, Sr. Oriol Subirà, secretari nacional de la classe Europa, el Sr. Jesús Tello, secretari català de la classe Europa, el Sr. Fernando Mestre, director del Port del Masnou i el Sr. David Cabré, capità flota Europa del CNEM i representant de CEIE.

En les aigües del CN El Masnou va poder evidenciar-se el gran nivell esportiu dels participants, molts d’ells cridats a ser importants regatistes en un futur no gaire llunyà. Per aquesta raó va ser especialment meritori el segon lloc que van aconseguir els esportistes del club, Roger Tomás i Aina Riera, subcampions d’Europa, i Dani Cabré, tercer.

Tot el personal de la Base Nàutica i del Club Nàutic El Masnou van fer una gran feina durant tota la competició. Voluntaris que amb la seva implicació i entusiasme van fer possible poder viure un Campionat d’Europa impecable. Enhorabona.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs