Connect with us

Clubs

CTT XARXA MALGRAT

40 anys de tennis taula

EL CTT XARXA Malgrat va ser fundat el desembre de 1979, per tant ja són quaranta-un anys d’una història consolidada en el temps. Durant aquests anys el club ha passat per diferents moments, bons i no tan bons, però sempre units per la passió que tenen tots plegats pel tennis taula. Només hi ha sis clubs de tennis taula al Maresme. A més de l’entitat malgratenca, en tenim a Vilassar de Dalt, Premià de Mar, Mataró, Canet i Calella.

D’aquells fundadors del Xarxa Malgrat ja no en queden gaires, però l’entitat s’ha renovat amb la nova gent que s’ha incorporat, nous membres de junta, jugadors de base, així com nens i algun jugador d’alt nivell per assolir objectius esportius.
Bona part de la junta actual va entrar el setembre de 2002. Va ser una renovació completa de la junta i un canvi d’estratègia del club quant a filosofia. Vàren migrar d’una filosofia on es valorava més l’aspecte social a un altre on es buscaven millors resultats esportius.

Els jugadors del Malgrat, segons al Campionat de Catalunya

Les categories provincials van ser residuals i el club es va enfocar a les lligues nacionals espanyoles amb bons resultats, disputant la Fase d’Ascens a Divisió d’Honor espanyola a la temporada 2004-2005.
Finalment no va poder ser factible, però sí tres ascensos consecutius: 2002-03, de Tercera Nacional a Segona; 2003-04, de Segona Nacional a Primera i 2004-05, de Primera Nacional a Fase d’Ascens.
El model esportiu s’ha mantingut tots aquests anys amb resultats de tota índole, baixant a Segona Nacional i pujant a Primera novament. El club també ve treballant les categories de veterans, on ha disputat campionats d’Espanya amb èxits, tant per equips com individuals. Això li ha permès formar part de la selecció catalana de veterans assolint èxits importants.

Després de gestionar el club durant divuit anys, els actuals responsables del club pensen que cal un canvi i reorientar l’actual estratègia: “Estem tornant a un model de fer un club social, obert a tots els que vulguin jugar a aquest esport, perquè gràcies a l’Ajuntament, i també a la nostra feina, tenim un local per jugar, fins i tot en moments tan complicats com l’actual, seguint tots els protocols de seguretat necessaris. Les nostres instal·lacions, al pavelló germans Margall de Malgrat, són obertes dimecres i divendres per a tots aquells que vulguin jugar a tennis taula”, diu Jordi Fernández, el president.

Respecte al futur més imminent, afegeix que “treballarem per seguir el nostre pla de socialitzar de nou el club, sempre que es pugui i dins el marge que ens deixi el moment actual. Tenim l’obligació de gestionar-ho de la millor forma possible, tant des del punt de vista sanitari com esportiu. Amb això estem, concentrats en continuar fent possible el dia a dia del club i que puguem celebrar els nostres cinquanta anys de vida”.

 Servant Dovarganes, Jordi Pons, Adrià Rodríguez, Manel Rodríguez i J.Fernandez

ELS JUGADORS


Categoria
NACIONAL TERCERA
Mario Bayón
Juan Castellà
Servant Dovarganes
Jordi Fernández
Daniel Mas
Joan Nogueres
Joaquim Pedemonte
Jordi Pons
Categoria
PROVINCIAL
Montserrat Bernad
Servant Dovarganes
Josep María López
Oscar Sarqueda
Víctor Torrellas
Marc Torres
Sergi Torres
JUNTA DIRECTIVA
President
Jordi Fernández
Vicepresident
Servant Dovarganes
Secretari
Joan Castellà
Tresorer
Joaquim Pedemonte
Vocal
Joan Nogueras

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs