Connect with us

Clubs

L’AE 5 TIANA vol continuar creixent

L’Associació Esportiva 5 Tiana és una de les entitats més conegudes i populars del municipi pels seus èxits esportius en una especialitat que mai ha deixat de créixer tant en jugadors com en interès mediàtic.
Constituïda fa deu anys sota la presidència d’Antonio Bravo, el club es va convertir en un dels més llorejats de la competició que s’organitza sota el paraigua d’una de les dues federacions de futbol sala que hi ha a Catalunya. En el seu cas, la Federació Catalana de Futbol Sala. Durant aquest període, el club va arribar al cim de la competició guanyant en la temporada 2017-18 la Lliga Nacional.

Equip campió de Lliga el 2018

L’entitat ha canviat aquest any de president i junta directiva, sent ara el màxim responsable Cristian González. Una de les decisions més importants que han pres els nous responsables ha estat afiliar-se a la Federació Catalana de Futbol, sota l’auspici de la Real Federació Espanyola de Futbol i, per extensió, UEFA i FIFA pel que fa a competició internacional.
Cristian González, que també és entrenador, explica que “el nostre compromís de cara al present i futur del club és treballar i fomentar la base. Per nosaltres és primordial per al desenvolupament del mateix club. Des d’aquesta base seguim un model de comunicació més directa amb les famílies a través de qüestionaris de satisfacció, dubtes, etc”.

En l’actualitat, el club té categories en Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil i Sèniors. El president afegeix que “un altre punt important per al club és que a Tiana es reconegui els valors del futbol sala: respecte, treball en equip, companyonia, assumir les frustracions, esforç, saber gaudir, humilitat, compromís … Creiem que és part fonamental per al desenvolupament dels infants que formen part del club”.

Els objectius de l’entitat són molt clars: “Intentarem arribar tan alt com es va arribar la temporada 2017-2018 amb el primer equip. Actualment el repte que tenim al davant és tant bonic com difícil, ja que la junta directiva ha decidit canviar a l’FCF. Això comporta un canvi, tant intern com per als jugadors. Tant de bo que el treball que s’està realitzant aconsegueixi donarels seus fruits.
Volem que tots els nens i nenes de Tiana tinguin l’oportunitat de poder conèixer i apassionar-se pel futbol sala. La nostra il·lusió seria també poder crear un equip femení, que al seu dia va formar part del club, però que, per diferents motius, es va dissoldre. Pensem que és una gran oportunitat per com s’està desenvolupant actualment el futbol femení comptar amb un equip propi”.

El club té equips en cinc categories

Cristian González
PRESIDENT
“El nostre compromís de club, de present i de futur, és treballar per fomentar la base

 


FUTSAL TIANA

Uneix-te al Club Temporada 2019/20

ALEVÍ (2008/09)
INFANTIL (2006/07)
CADET (2004/05)
JUVENIL (2001 A 2003)
SÈNIOR (+18)
FEMENÍ

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs