Connect with us

Golf

Marta Trillo: “Quan fas un bon cop, és una sensació única”

CAMPIONA DE CATALUNYA ABSOLUTA 2016

Marta Trillo és sòcia del Club Golf Llavaneras des dels 10 anys i assegura sentir-se com a casa ja que passa moltes hores entrenant al camp del Maresme mentre prepara les competicions de tota la temporada.

No es cansa de jugar al mateix club durant tants anys?

Mai. És veritat que m’ho conec a la perfecció, tot i que sempre hi ha coses que practicar. Com és un recorregut no gaire llarg, acostumo a sortir de blanques (professionals) perquè em serveix per practicar cops.

Per què li agrada tant Golf Llavaneras?

Sempre m’he sentit molt a gust. És un camp molt ben cuidat, en una zona privilegiada del Maresme, amb un clima boníssim i a més es troba molt a prop de casa meva, per la qual cosa el converteix en un lloc perfecte per apropar-me sempre que puc.

“Unir la meva passió esportiva amb la meva professió em faria immensament feliç i molt realitzada”

I suposo que té molts amics també?

Per descomptat. De fet, molts dels meus amics els veig aquí i compartim joc com una manera de trobar-nos i passar una bona estona. Sens dubte, que Llavaneres és com la meva segona casa. Ser sòcia et permet conèixer a molta gent. Per a mi és un lloc genial.

Vens de disputar el Campionat Universitari. Com ha anat?.

Si, ha estat una gran experiència. Vaig acabar en segona posició, en un camp complicat com Antequera. La veritat és que m’encanta participar i no m’he perdut cap dels últims tornejos perquè fas molts amics, I després pots acudir a l’Europeu, del que també sóc una habitual

Quins objectius t’has marcat per a aquest 2017?

M’agradaria tornar a formar part de l’equip Interautonòmic que lluita pel títol davant les altres comunitats. M’encanta jugar per Catalunya. També m’agradaria revalidar el títol de Campiona de Catalunya, enguany a Golf Barcelona, tot i que és un camp complicat, que t’obliga a jugar molt recte.

“M’encanta jugar per Catalunya i aspiro a revalidar aquest any el títol de campiona”

El golf no deixarà de formar part mai de la teva vida, no?

És que m’encanta i em fa tant … Estic estudiant Turisme i Gestió d’Oci, i no dubto que vull relacionar-lo amb el golf. Unir la meva passió esportiva amb la meva professió em faria immensament feliç  i molt realitzada.


Què és el que té el golf que ‘enganxa’ tant a qui ho practica?

Quan veus volar la bola després d’un bon cop és una sensació única, indescriptible. Després has de treballar molt per millorar, i de vegades, quan ets molt competitiu, provoca certa frustració quan les coses no surten bé.

I quan sí surten bé?

La sensació és única. Si ets competitiu, guanyar és el més gran, et produeix una satisfacció difícil d’explicar, però t’omple molt.

Recomanaries el golf a qui vulgui iniciar-se, a Golf Llavaneras, per exemple?

Sens dubte!. És un esport que es pot practicar en totes les edats, amb els amics, els teus familiars, i pots anar a diferents llocs a practicar-lo, de vacances. Començar en un club com Llavaneras, també et permet fer amics, relacionar-te. T’ho dóna tot. No deixeu la oportunitat de provar-ho!. 


JUGADORS MAJORS DE 50 ANYS

Llavaneras, seu del Pentagonal 2017

El Club de Golf Llavaneras acollirà la jornada final del 41è Gran Premi de Catalunya de Golf en la cinquena i darrera prova de la competició per equips de la Federació Catalana de Golf, per jugadors majors de 50 anys. Llavaneres, on participen 64 equips, tancarà la competició que s’ha disputat als camps de Terramar, Empordà, Lumine, St. Cugat i la prova final a Llavaneres, aquest proper mes de juny.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Golf