Represa de les competicions que donen accés a les categories estatals

In Federació Catalana de Futbol

El cap de setmana del 27 i 28 de febrer es reprendran les competicions de futbol, mentre que els dies 20 i 21 donaran inici les de futbol sala.

La Federació Catalana de Futbol ha publicat aquest dilluns la circular sobre l’autorització de les competicions que donen accés a les categories d’àmbit estatal, després de l’acord publicat per part del Govern de la Generalitat de Catalunya per la seva represa. En el cas del futbol i futbol sala català, són les següents:

Futbol 11 Futbol Sala
Primera Catalana masculina Divisió d’Honor masculina
Preferent Femeni Divisió d’Honor femenina
Preferent Juvenil masculí Divisió d’Honor Juvenil masculí

Inicis diferenciats per futbol i futbol sala

La data d’inici prevista per a les categories de futbol serà el cap de setmana del 27 i 28 de febrer, mentre que les competicions de futbol sala arrencaran el cap de setmana del 20 i 21 del mateix mes, després de l’adaptació del calendari a les dates disponibles, que es publicarà en breu.

Una fase a Primera Catalana, una volta en la resta

La represa d’aquestes competicions es produirà amb l’adaptació del calendari a les dates disponibles. Així, a la Primera Catalana es disputarà la primera fase, mentre que en la resta de competicions es jugarà una única volta de campionat amb els ascensos i descensos previstos en el Pla de Competició.

Acreditació a través de la llicència federativa

Els desplaçaments dels federats i federades inscrits en aquestes categories, per tant per assistir a partits com en els entrenaments, quedaran exclosos de les restriccions generals de mobilitat comarcal, així com de les limitacions horàries. La llicència federativa servirà com a acreditació de mobilitat, en cas de requeriment de l’autoritat competent, juntament amb el certificat d’autoresponsabilitat.

Autorització per fer amistosos

Per tal de preparar de manera adequada les competicions, s’autoritzaran de forma excepcional partits amistosos exclusivament entre els equips de les categories en què estigui permesa la represa de la competició, amb grups estables de jugadors.

Segons la resolució del Govern de la Generalitat, els partits s’hauran de celebrar sense públic. L’ús de vestidors estarà permès, si bé és recomanable evitar-ho tant com es pugui.

De la mateixa manera, durant el desenvolupament tant dels partits com dels entrenaments serà d’obligat compliment el Protocol Covid-19 de l’FCF, per minimitzar el risc de contagi.

TOTS SOM UN EQUIP i #ORGULLOSA

La represa de les competicions de futbol i futbol sala amateur i del futbol i futbol sala femení comportarà els beneficis i ajuts econòmics previstos en les campanyes TOTS SOM UN EQUIP i #ORGULLOSA. Aquests ajuts se sumaran al compromís de la Junta Directiva de I’FCF de retornar el 50% del cost del Portal del Federat.

You may also read!

L’esport extraescolar en el context de la COVID-19

La Diputació de Barcelona publica una proposta de mesures preventives per a activitats a instal·lacions escolars i a equipaments

Read More...

#ORGULLFEMENÍ SIS DONES, SIS HISTÒRIES

L’Esportiu Maresme reuneix les sis presidentes de clubs de futbol de la nostra comarca La tristament sentida frase “el

Read More...

Alcalde de Teià – ANDREU BOSCH

“No sabria viure sense les meves sortides amb la bicicleta de muntanya. Ho necessito com respirar” Com definiria Teià?

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu